Son Dakika.. Konya'da feci kaza. Otomobil otobüs durağına daldı: Ölü ve yaralılar var

Konya'da feci bir kaza meydana geldi. Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yolun kenarındaki otobüs durağına daldı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti, sürücüyle birlikte 5 kişi de yaralandı. Sürücü gözaltına alındı. Kazaya ilişkin 2 Cumhuriyet Savcısı ve 1 Cumhuriyet Başsavcı Vekili görevlendirildi.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika.. Konya'da feci kaza. Otomobil otobüs durağına daldı: Ölü ve yaralılar var
İHA

Konya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yolun kenarındaki otobüs durağına daldı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti, sürücüyle birlikte 5 kişi de yaralandı.

Kaza, sabah saat 09.30 sıralarında Konya- Karaman kara yolunun 25'nci kilometresinde meydana geldi. Henüz sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 42 J 2873 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp yolun kenarındaki otobüs durağında daldı. Otomobil, şarampole inip durabilirken, çarpmanın şiddetiyle etrafa savrulan durakta bekleyenlerden 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, sürücüyle birlikte 5 kişi de yaralandı.

İhbar üzerine kazada yerine çok sayıda, polis, sağlık ve AFAD ekibi sevk edildi.

Haberi alıp, kaza yerine gelen ölen ve yaralanan yakınları sinir krizi geçirdi. Polis, ölen ve yaralanın kimliklerini belirlemek için çalışmasını sürdürüyor.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Kazaya ilişkin 2 Cumhuriyet Savcısı ve 1 Cumhuriyet Başsavcı Vekili görevlendirildi. 

Savcılıktan yapılan açıklamada, “Konya-Karaman yolunda meydana gelen trafik kazası sonucunda 4 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 5 vatandaşımız yaralanmıştır. Kaza ile ilgili Konya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal olay yerinde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili olarak 2 Cumhuriyet Savcısı ve 1 Cumhuriyet Başsavcı Vekili görevlendirilmiştir. Olay yerinde uzman bilirkişi ile birlikte nöbetçi Cumhuriyet Savcımız tarafından gerekli inceleme ve keşif işlemleri yapılmıştır. Kazaya sebep olduğu iddia edilen araç şoförü olan şüpheli gözaltına alınmış olup olay tüm yönleriyle titizlikle incelenmektedir” denildi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin