Son Dakika... Kars'ta yolcu otobüsü kaza yaptı. Ölü ve yaralılar var

Kars'ın Sarıkamış ilçesi Karakurt mevkiinde bir yolcu otobüsü kontrolden çıkarak kaza yaptı. İlk gelen bilgilere göre kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı. Kazaya karışan otobüslerden birinin, Kocaeli Sarıkamışlılar Derneğinin organizasyonuyla Sarıkamış’taki anma törenlerine gidenleri taşıdığı ve otobüsün Derince Belediyesince derneğin talebi üzerine tahsis edildiği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... Kars'ta yolcu otobüsü kaza yaptı. Ölü ve yaralılar var

Kars'ta iki otobüs ile bir kamyonun karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

Erzurum'un Horasan ilçesi ile Kars'ın Sarıkamış ilçesi arasındaki kara yolunun Karakurt mevkiisinde iki otobüs ile bir kamyonun çarpıştığı ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, jandarma ve arama kurtarma ekibi sevk edildi.

Kazaya karışan otobüslerden birinin, Kocaeli Sarıkamışlılar Derneğinin organizasyonuyla Sarıkamış’taki anma törenlerine gidenleri taşıdığı ve otobüsün Derince Belediyesince derneğin talebi üzerine tahsis edildiği öğrenildi.

Kars Valisi Ziya Polat, kazada ilk belirlemelere göre 2 kişinin yaşamını yitirdiğini, 8 kişinin yaralandığını söyledi. Yaralıların Sarıkamış Devlet Hastanesi"ne sevk edilerek tedavilerine devam edildiği kaydedildi.

Öte yandan kazanın meydana geldiği bölgede kar ve buzlanma etkili oluyor.

Son Dakika... Kars'ta yolcu otobüsü kaza yaptı. Ölü ve yaralılar var

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Kars Valiliği’nden kazaya ilişkin yapılan açıklamada, "İlimiz Sarıkamış ilçesi Karakurt mevkiinde saat 07.45 sıralarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 2 vatandaşımız vefat etmiş, 8 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar, Sarıkamış Devlet Hastanesi'ne sevk edilmiş olup tedavileri devam etmektedir. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır" denildi.

 

Kaynak: AA-İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin