Son Dakika... İYİ Parti'de kan kaybı sürüyor. Bir istifa daha. İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal Bilici istifa eti. AK Parti'ye mi geçiyor?

Son Dakika haberi; İYİ Parti'de yaprak dökümü sürüyor. İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal Bilici partisinden istifa etti. İYİ Parti'nin Meclis'teki sandalye sayısı 37'ye düştü.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... İYİ Parti'de kan kaybı sürüyor. Bir istifa daha. İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal Bilici istifa eti. AK Parti'ye mi geçiyor?

İYİ Parti'de yaprak dökümü sürüyor. Üst düzey bir istifa haberi daha geldi. İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal Bilici partisinden istifa etti. 

Bilici istifasını sosyal medya hesabından yaptığı duyurdu. Bilici gelinen noktada İYİ Parti çatısı altında faydalı olamayacağını belirterek partiden istifa ettiğini duyurdu. 

Bilici açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "2023 yılında gerçekleşen seçimlerde İYİ Parti’den milletvekili seçildim. Geçtiğimiz süre içerisinde milletimiz ve partimiz için elimden gelen çabayı sarf ettim. İYİ Parti ailesinin bir üyesi olarak görev yaptığım süre içerisinde çok değerli dostlar edindim. Başta İYİ Parti’ye oy vermiş Adanalı hemşehrilerim olmak üzere teşkilatlarda hiçbir karşılık beklemeden sadece vatan sevgisi ile görev yapan herkese bana olan destekleri için gönülden teşekkür ederim. Geldiğimiz noktada bu çatı altında faydalı olamayacağımdan istifa ettiğimi belirtiyorum."

AK PARTİ İDDİASI

Bilici'nin AK Parti'ye geçeceği iddia edildi. Bilici'nin istifasıyla İYİ Parti'nin Meclis'teki sandalye sayısı 37'ye düştü.

İYİ Parti'de iki gün önce, partinin TBMM'deki ilk grup başkanı olan Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, partisinden istifa ettiğini açıklamıştı. 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin