Son Dakika... Eylem Tok'un yaralıların telefonlarını aldığı kesinleşti! Ailenin şoförü telefonları emniyete teslim etti

İstanbul Eyüpsultan'da kaza yapan oğluyla yurt dışına kaçan Eylem Tok'un kaza sonrasında aldığı iddia edilen yaralının telefonu ailenin şoförü tarafından emniyete teslim edildi.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... Eylem Tok'un yaralıların telefonlarını aldığı kesinleşti! Ailenin şoförü telefonları emniyete teslim etti

İstanbul Eyüpsultan'da ATV sürücüsü Oğuz Murat Aci'nin yaşamını yitirdiği kazanın ardından yaşananlar Türkiye'yi şoke etti. 

Kazayı yapan 16 yaşındaki oğlu T.C.'yi Mısır'a kaçırdığı belirlenen Yazar Eylem Tok'un daha sonra oğluyla ABD'ye kaçtığı öğrenildi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, anne ve oğlu için tutuklama kararı çıkarıldığını söyledi.

Habertürk'ün haberine göre bugün soruşturmaya yön verecek bir gelişme yaşandı. Buna göre olaydan sonra yaralılardan Tahsin Arslan'ın kayıp olan telefonunun şüpheli sürücünün annesi Eylem Tok tarafından alındığı iddia edildi. Telefonun, Tok'un yaşadığı sitenin güvenliğine bırakıldığı ileri sürüldü.

ŞOFÖR TELEFONU TESLİM ETTİ

Eylem Tok da yaptığı açıklamada telefonu almadığını ileri sürdü. Bugün ise sıcak bir gelişme yaşandı. Yazar Eylem Tok ile Doktor Bülent Cihantimur'un aile şoförü, kayıp telefonu Eyüpsultan Asayiş Büro'ya teslim etti.

ŞOFÖR ARAÇTA BULDUĞUNU SÖYLEDİ

Konuyla ilgili savcının şoförün ifadesini alacağı belirtildi. İddiaya göre şoförün telefonu araçta bulduğunu söylediği öğrenildi.

Soruşturmada polise teslim edilen telefonun HTS ile görüşme kayıtlarının inceleneceği kaydedildi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin