Son Dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da askerle iftar açtı: Suriye'de yarım kalan işimizi tamamlayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 4. Kolordu Komutanlığı'nda askerlerle iftarda bir araya geldi. Erdoğan burada önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Güney sınırımızda "teröristan" kurulmasına izin vermeyeceğiz. Bu yaz, Irak sınırını komple güvence altına alacak, Suriye'de yarım kalan işimizi tamamlayacağız." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da askerle iftar açtı: Suriye'de yarım kalan işimizi tamamlayacağız
Sosyal Medya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da 4. Kolordu Komutanlığı'nda askerlerle iftarda bir araya geldi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları...

Çanakkale sadece bir Deniz Zaferi değildir. Bir milletin küllerinden doğuşunu simgeleyen bir diriliş ruhudur. Yok edilmek istenen bir milletin kıyamıdır. Çanakkale Deniz Zaferi Türkiye Cumhuriyeti'ni büyüten eşik olmuştur.

Bizi bu topraklardan kazıma hesapları hiçbir zaman son bulmayacak. Onurlu ve huzurlu yaşamak istiyorsak oyunları bozmaktan başka çaremiz yoktur. Güçlü orduya sahip olmak tercihten öte bir mecburiyettir.

Hasımlarımıza karşı ancak kendi kabiliyetlerimiz bizi koruyabilir. 20 yıl önce yüzde 20 yerli ve milli silahlara sahipken bugün yüzde 80'lere çıktı.

İkinci uçak gemisini de yapacağız. İnsansız uçaklarımız ortada. Tek koldan çalışmıyoruz. İnsansız denizaltılar da yapacağız.

Güney sınırımızda "teröristan" kurulmasına izin vermeyeceğiz. Bu yaz, Irak sınırını komple güvence altına alacak, Suriye'de yarım kalan işimizi tamamlayacağız.

Etiketler erdoğan ankara iftar
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin