Son Dakika... CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Yok sayılanlar bugün ülkeyi yönetenlere açık bir mesaj vermiştir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin sonuçlarıyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu. CHP örgütünün tüm kademelerine teşekkür etti. Özel'in konuşması sırasında gözlerinin dolduğu görüldü.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Yok sayılanlar bugün ülkeyi yönetenlere açık bir mesaj vermiştir

Özgür Özel'in konuşmasından satır başları:

 Bugün tarihi bir sonuç elde ettik. Bugün seçmen yerel yöneticilerinin kim olduğuna değil ülkemizdeki belediyelerin nasıl yönetilmesi gerektiğine de karar vermiştir.

Hukuk devletini çökertenlere açık bir mesaj vermiştir. Yok sayılanlar bugün ülkeyi yönetenlere açık bir mesaj vermiştir.

Bu mesaj şu şekildedir: Biz ülkemizin hukuk devleti vasfının geri gelmesini istiyoruz, ayrımcılığın bitmesini istiyoruz, faklılıklarımız zenginliğimizdir. Biz Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşları olarak birlik ve beraberlik istiyoruz. 

Biz milletimizin verdiği mesajı başımızın üstünde taşıyoruz. 

 Örgütümüzden sonra bir teşekkürü 2019 yılında AK Parti'den aldığımız belediyelerin başkanlarına teşekkür etmek isterim. Onlar merkezi yönetimin kösteği de olsa mazeret üretmeden yaptıkları belediyecilikle bugünkü zaferin baş mimarlarıdır. 

En zor günlerde sancağa taşıdıkları için bir övgüyü takdir ediyorlar. 

Bugün il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarına da teşekkür ediyorum.

Şehirlerimiz emin ellere teslim edilmiştir. Seçmenlerimizin partimizin yaşadığı değişimi onayladıklarını, desteklediklerini ifade etmek gerekiyor. 

Bu seçimin kaybedeni yoktur. İktidar partisi de özeleştiri yapacaktır. 

CHP artık başının üzerindeki yüzde 25'lik tavanı kırmıştır. 

Ben bütün Cumhuriyet Halk Partililerden köylerde davul çalmaktan tutun havai fişek atmaya, gürültü yapmaya, gürültülü konvoylarla diğer siyasi partilerin, adayların evin önünden geçilmesine. Bugüne kadar bize de yapıldıysa tamamını unutmalarını, sevinçlerini mümkün olan en sessiz şekilde yaşamalarını ve özellikle silahlardan, patlayıcılardan, havai fişeklerden uzak durmalarını partinin Genel Başkanı olarak özel olarak rica ediyorum.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin