Son Dakika... Başak Demirtaş'la ilgili flaş iddia: İBB için adaylık başvurusu yaptı

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş hakkında DEM Parti'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için başvuru yaptığı iddia edildi. DEM Parti Milletvekili Özgül Saki de iddiayı doğruladı.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... Başak Demirtaş'la ilgili flaş iddia: İBB için adaylık başvurusu yaptı

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, DEM Parti uygun gördüğü takdirde İBB adayı olabileceğini duyurmuştu.

DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli ise konuyla ilgili olarak, “Bölgede ön seçim yaptık, batıda da aday havuzu oluşuyor. Komisyonumuz bütün aday başvurularını alacak ve hem merkezi hem yerel komisyonumuzda hem de MYK ve PM’mizde değerlendirmeler olacak. Tabii ki Başak Hanımın başvurması bizim için sevindirici bir durum. Biz bu havuza herkesin başvurmasını istiyoruz ama değerlendirmeyi komisyonumuz ve MYK’mız yapacaktır" ifadelerini kullanmıştı.

Bugün konuyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Başak Demirtaş'ın DEM Parti'den  İstanbul Büyükşehir belediye başkan adaylığı için başvuru yaptığı iddia edildi.

MİLLETVEKİLİNDEN AÇKILAMA GELDİ 

DEM Parti Milletvekili Özgül Saki, Başak Demirtaş’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için bugün partisine adaylık başvurusunu yaptığını açıkladı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin