Son Dakika... Bakan Tekin'den öğretmenlere duyuru. Alan değişikliği başvuruları ne zaman yapılacak? İşte atama tarihleri

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öğretmenler için yaptığı duyuruda alan değişikliği başvuru tarihlerini ve atama işlemlerinin tarihini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... Bakan Tekin'den öğretmenlere duyuru. Alan değişikliği başvuruları ne zaman yapılacak? İşte atama tarihleri
DHA

Bakan Tekin'den öğretmenler için açıklama geldi.

Öğretmenlerin alan değişikliği başvurularının 18-22 Aralık tarihlerinde alınacağı açıklandı.

Atama işlemleri ise 26 Aralık 2023'te yapılacak.

ALAN DEĞİŞİKLİĞİ BAŞVURULARI NEREDEN ALINACAK?

18-22 Aralık tarihlerinde alınacak olan alan değişikliği başvuruları MEBBİS üzerinden yapılacak.

Adaylar Kullanıcı Adı veya T.C. Kimlik No ve şifreleri ile sisteme giriş yapacak. Ayrıca sisteme e-Devlet ile de girmek mümkün.

MEBBİS GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYIN

BAKAN TEKİN'DEN AÇIKLAMA

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin X hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kaydetti:

Öğretmenler Odası Buluşmaları”mızda sıkça dile getirilen bir konu da, öğretmenlerimizin “Alan değişikliği” talebiydi. İstişare kültürüyle şekillenen yönetim anlayışımızla çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin daha mutlu bir şekilde görevlerine devam etmelerini sağlamak için buradan bir müjde vermek istiyorum: Millî Eğitim Bakanlığı olarak öğretmenlerimizin “Alan değişikliği” için başvurularını 18-22 Aralık tarihleri arasında MEBBİS üzerinden kabul edip atama işlemlerini 26 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştireceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun inşallah.

 

 

 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin