Son Dakika... Ankara ve İzmir'de PKK/ KCK terör örgütüne yönelik operasyon: 10 kişi gözaltına alındı, 20 kişi hakkında gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında eş zamanlı olarak 20 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. İzmir'de yürütülen PKK/ KCK ise 10 kişi gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... Ankara ve İzmir'de PKK/ KCK terör örgütüne yönelik operasyon: 10 kişi gözaltına alındı, 20 kişi hakkında gözaltı kararı

Ankara ve İzmir'de  PKK/ KCK terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmalar kapsamında PKK/KCK silahlı terör örgütü tarafından verilen çağrı/talimatlara uyarak gerek çeşitli tarihlerde Ankara sınırları içerisinde yapılan örgütsel etkinliklere katılarak gerek sosyal medya adresleri üzerinden terör örgütünün cebir ve şiddet içeren yöntemlerini övücü ve bu yöntemleri meşru gösterecek şekilde terör örgütünün propagandasını yaptıkları tespit edilen 20 şüphelinin, Ankara merkezli olarak eş zamanlı olarak gözaltına alınmalarına karar verildi.

İZMİR'DE 10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İzmir'de  de  PKK/ KCK  yönelik operasyon düzenlendi. Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu, sosyal medya üzerinden terör örgütünün propagandasını yaptığı öne sürülen 4 şüpheli ile terör örgütünün önemli saydığı kişiler için anma etkinliği düzenlediği kaydedilen 6 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.

Düzenlenen operasyonla yakalanan şüphelilerin emniyetteki işleminin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin