Son Dakika... Ali Yerlikaya duyurdu. Kahramanlar-44 operasyonu: Teröre büyük darbe!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bölücü terör örgütüne karşı başlatılan Kahramanlar-44 operasyonunun detaylarını paylaştı. Operasyona 72 tim 981 jandarma personelinin katıldığını söyledi, "Teröristlerin inlerini bir bir yıkacağız" dedi. Yerlikaya ayrıca Kıskaç operasyonu kapsamında da 32 FETÖ şüphelisinin yakalandığını ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... Ali Yerlikaya duyurdu. Kahramanlar-44 operasyonu: Teröre büyük darbe!

Ali Yerlikaya sosyal medya adresinde ülkedeki iki büyük operasyonu duyurdu.

Terör örgütlerine göz açtırılmadığını belirtti.

TERÖR ÖRGÜTLERİNE GEÇİT YOK

İçişleri Bakanı Yerlikaya Kahramanlar- 44 operasyonunu şu sözlerle duyurdu: "Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu teröristlerin kırsalda kış aylarında eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik 72 tim ve 981 jandarma personelinin katılımıyla 'Kahramanlar-44' operasyonları gerçekleştirildi."

FETÖ OPERASYONLARI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 ilde FETÖ'ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "Kıskaç-4" operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
İçişleri Bakanı Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 10 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "Kıskaç-4" operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını kaydetti.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin