Son Dakika... AK Partili belediye başkan yardımcısına silahlı saldırı! Aracının önünü kesip kurşun yağdırdılar

Bitlis'in AK Partili Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Ökmen, ilçe merkezinde saldırıya uğradı. Saldırganlar önce Ökmen'e sopalı ve bıçaklı saldırdı, daha sonra kurşun yağdırdı. Ökmen’in hayati tehlikesinin bulunmadığı, kurşunların bacağına isabet ettiği öğrenildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Bitlis Valiliği saldırının aile içi bir husumet nedeniyle yaşandığını bildirdi.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... AK Partili belediye başkan yardımcısına silahlı saldırı! Aracının önünü kesip kurşun yağdırdılar

Bitlis'in AK Partili Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Ökmen, ilçe merkezinde aracının aralarında husumet bulunan yakınları tarafından önü kesildi. Saldırganlar önce Ökmen'e sopa ve bıçaklarla saldırdı, daha sonra kurşun yağdırdı.

Son Dakika... AK Partili belediye başkan yardımcısına silahlı saldırı! Aracının önünü kesip kurşun yağdırdılar

Saldırı sırasında aldığı darbelerle yaralanarak Ökmen ambulansla Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kurşunların bacağına isabet ettiği belirlenen Ökmen’in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bölgede inceleme yapan güvenlik güçleri, hastane çevresinde de önlem aldı.

Öte yandan, saldırı sonrası geldikleri araçlarla olay yerinden kaçan saldırganların kimlik tespiti ve yakalanması için başlatılan çalışma ise sürüyor. 

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Bitlis Valiliği, Tatvan ilçesinde belediye başkan yardımcısına yönelik saldırının sebebinin aile içi husumetten kaynaklandığını açıkladı.

Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamada, öğle saatlerinde Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Ökmen’in bir grup şahıs tarafından Tatvan ilçesinde silahlı ve bıçaklı saldırıya uğradığı belirtilerek, “Saldırı sonucunda Necdet Ökmen her iki bacağından ateşli silah ve bıçak ile yaralanmış, tedavisi Tatvan Devlet Hastanesinde devam etmekte olup, bilinci açık ve hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Yapılan araştırmalarda saldırının siyasi bir yönünün bulunmadığı, meydana gelme sebebinin aile içi husumetten kaynaklandığı anlaşılmıştır. Saldırıyı gerçekleştiren şahısların olayda kullandıkları araçlar terk vaziyette bulunmuş olup, failler tespit edilmiştir. Failleri yakalamaya yönelik çalışma çok yönlü olarak devam etmektedir” denildi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin