Siyasette özlenen hareketler. İzmir'de AK Parti'nin adayı Hamza Dağ ile İYİ Parti'nin adayı Ümit Özlale kucaklaştı

Siyasetin olanca gerginliğinin içinde görmeyi özlenen anlar İzmir'de yaşandı. AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ ile İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Özlale pazarda karşılaştı. Birbirlerine laf atmak yerine kucaklaşarak başarılar dilediler.

Google Haberlere Abone ol
Siyasette özlenen hareketler. İzmir'de AK Parti'nin adayı Hamza Dağ ile İYİ Parti'nin adayı Ümit Özlale kucaklaştı

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ ile İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Özlale pazarda karşılaştı. Yerel seçimler ziyaretine devam eden adaylar kucaklaşarak birbirlerine başardılar diledi.

Seçim ofisinden yapılan açıklamaya göre, çalışmalarını İzmir'in Kınık ilçesinde sürdüren Hamza Dağ, Poyracık Pazaryeri'nde esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Hamza Dağ, pazar yerinde İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Özlale ile karşılaştı ve kucaklaşan iki aday, birbirlerine başarı diledi.

Daha sonra esnafı ziyaret eden Dağ, Cumhur İttifakı Kınık Belediye Başkan adayı Sami Mollaahmet ile birlikte halı saha açılışına katıldı.

İzmir'e daha fazla hizmet etme vaktinin geldiğini belirten Dağ, "Gecesiyle, gündüzüyle, hayalimizi ve sevdamızı, fert fert ve sokak sokak tüm İzmirli hemşehrilerimle paylaşıyorum. 1 Nisan günü kaybedeni olmayan, 4,5 milyon İzmirli hemşehrilerimizin tamamının kazandığı güzel bir hikayeyi hep birlikte yazacağız." diye konuştu.

Hamza Dağ, 31 Mart'ta geleceğe damga vurulacağını kaydederek, "Kalemi sizler vereceksiniz, destan yazmak da bizlerin omuzunda, boynunda olacak." ifadesini kullandı.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin