Sinan Oğan ortaya çıktı. 31 Mart değerlendirmesi. 'Yol haritasını sizlerle paylaşacağım'

Sinan Oğan, 31 Mart Yerel Seçimleri'yle ilgili değerlendirmede bulundu. Oğan, Türk milliyetçilerine seslenerek, "Yol haritasını sizlerle paylaşacağım" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Sinan Oğan ortaya çıktı. 31 Mart değerlendirmesi. 'Yol haritasını sizlerle paylaşacağım'

14 Mayıs seçimlerinde Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan, ikinci tur seçimlerde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıklayan Sinan Oğan, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sinan Oğan'ın açıklamaları şöyle:

Büyük bir olgunluk ve demokratik bir havada geçen yerel seçimlerin ülkemiz ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kazanan adayları tebrik ediyorum.

Seçimlerin özellikle de Türk Milliyetçileri açısından ciddi bir şekilde masaya yatırılması ve değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde seçimin merkezi haline getirdiğimiz Türk milliyetçilerinin, kendisini temsil iddiasındaki partilerin maalesef bu seçimlerde gerekli başarıyı gösteremedikleri görülmektedir.

Türk siyaseti yeni bir nesil değişimi arefesindedir. Önümüzdeki kısa süre zarfında bu konuda bir değerlendirme ve “Yol Haritası”nı sizlerle paylaşacağım.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin