Sinan Burhan tv100'de AK Partili Elitaş'ın mesajını paylaştı: Özgür Özel, İmamoğlu'nun seçim kazanmasını istemiyor

tv100'de Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk olan Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan AK Partili Mustafa Elitaş'ın kendisine yaptığı açıklamayı paylaştı. Burhan "Özgür Özel, bedelli askerlikle ilgili sözleri gaflet içerisinde söylediyse bu büyük bir gaftır. Yok gaf olarak söylememişse İmamoğlu da bedelli askerlik yaptı, Çankaya'dan aday koyduğu avukatı da bedelli askerlik yaptı. Özel'in bu açıklamalarından hareketle İmamoğlu'nun seçim kazanmasını istemiyor. " dedi.

Google Haberlere Abone ol
Sinan Burhan tv100'de AK Partili Elitaş'ın mesajını paylaştı: Özgür Özel, İmamoğlu'nun seçim kazanmasını istemiyor

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu. AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, seçime ilişkin Burhan'a özel açıklamalarda bulundu.

Burhan, Elitaş ile görüşmesini şu sözlerle anlattı:

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ile görüşme yaptık. Sayın Mustafa Elitaş’ın yapmış olduğu açıklama şu; “Bugün anlaşılıyor ki CHP listelerin içerisinde DEM Partili 30’dan fazla meclis üyesi adayı var. Bu kent uzlaşısı değil bu artık ortaklıktır” diyor. “Şu anda ç

ÇARPICI İMAMOĞLU İDDİASI

Özgür Özel, bedelli askerlikle ilgili sözleri gaflet içerisinde söylediyse bu büyük bir gaftır. Yok gaf olarak söylememişse İmamoğlu da bedelli askerlik yaptı, Çankaya'dan aday koyduğu avukatı da bedelli askerlik yaptı. Özel'in bu açıklamalarından hareketle İmamoğlu'nun seçim kazanmasını istemiyor. Kılıçdaroğlu değil Özgür Özel de İmamoğlu'nun da seçim kazanmasını istemiyor.

Barış Yarkadaş da DEM Parti'nin İBB adayı Meral Danış Beştaş ile yaptığı görüşmeyi şu sözlerle aktardı:

Ben bugün Meral Danış Beştaş’ı aradım. “Ne oluyor? Siz sahada mısınız? Çünkü eleştiriler var tavşan aday olduğunuza yönelik” dedim. “Biz gayet iyi gidiyoruz, halklarımız hem çok mutlu hem de çok umutlu. Bizim adaylığımızla birlikte İstanbul’a heyecan geldi” dedi.

BEŞTAŞ: GÜLEREK İZLİYORUZ

"Tavşan aday olduğunuza dair bazı iddialar var” dedim. “Biz bunları gülerek izliyoruz. Tavşan mıyım başka bir şey miyim bilmiyorum ama bu arkadaşlar demek ki biliyorlar” dedi.

“Yüzde kaç almayı hedefliyorsunuz?” dedim. “Ben bir yüzde vermek istemiyorum ancak hatırı sayılır bir oy alacağımızı bekliyorum. Tüm bölgelerde de çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz” dedi. Tavşan adaylık iddiasını kesinlikle reddetti.

Kaynak: tv100.com
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin