Siirt'ten kahreden haber. Erken doğum yapan kadın kurtarılamadı. Bebeği yoğun bakımda

Siirt'te doğum yapan bir kadın, sevk edildiği Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirdi. Erken doğan bebeği ise Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Siirt'ten kahreden haber. Erken doğum yapan kadın kurtarılamadı. Bebeği yoğun bakımda

Siirt'in Pervari ilçesinde Sarıyaprak köyünde yaşayan 32 yaşındaki bir kadın, erken doğum sancıları yaşayarak fenalaştı. Hemen müdahale için çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen kadına yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kadının vefatı sonrasında, erken doğan bebeği Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Sarıyaprak köyündeki acı olay, köy sakinleri arasında büyük üzüntüye neden oldu. Kadının ani vefatı, ailesi ve çevresindeki insanlar arasında derin bir hüzün yaratırken, sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen yaşamını yitiren genç annenin ardında büyük bir boşluk bıraktı. Yeni doğan bebeğin ise hastanede yapılan tedavilerle sağlık durumunun takip edildiği belirtildi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin