Semaverle çay içecekti, ateşe tiner döktü ve... Çay keyfi canından edecekti: Eli, kolu, bacağı ve vücudunun birçok yeri yandı

Semaverle çay demlemek için ateş yakan 41 yaşındaki Ercan Yıldırır neredeyse canından olacaktı. Semaverin ateşine tiner döken talihsiz adam bir anda alevlerin ortasında kaldı. Eli, kolu, bacağı ve vücudunun birçok yeri yandı.

Google Haberlere Abone ol
Semaverle çay içecekti, ateşe tiner döktü ve... Çay keyfi canından edecekti: Eli, kolu, bacağı ve vücudunun birçok yeri yandı

Konya'nın Ereğli ilçesinde Ercan Yıldırır’ın (41), çay demlemek için semaverin ateşini tutuşturmak amacıyla döktüğü tiner alev aldı. Bacak, kol, el ve vücudunun çeşitli yerlerinde ikinci derece yanıklar oluşan Yıldırır, hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 10.00 sıralarında Şinasi Mahallesi Karaman çevre yolundaki sulama borusu satan bir iş yerinde meydana geldi. İş yeri sahibi Ercan Yıldırır, çay demlemek için semaverin ateşini tutuşturmak amacıyla tiner döktü.

TİNER BİRDEN ALEV ALDI

Tinerin birden alev alıp, parlamasıyla Yıldırır’ın bacak, kol, el ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluştu. Alevler, çevredekilerin müdahalesiyle söndürüldü. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Vücudunda ikinci derece yanıklar oluşan Yıldırır, Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ercan Yıldırır, ilk tedavisinin ardından Konya'daki bir başka hastaneye sevk edildi.

Polis olay yerinde inceleme başlattı. 

Etiketler haber çay alev alev kaza
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin