Seçil Erzan köylüsü olan Zafer Partisi il başkanını da dolandırmış

Ünlü futbolcuları yüksek kâr vaadiyle dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan eski banka müdürü Seçil Erzan’ın köylüsü Zafer Partisi Tekirdağ İl Başkanı Fatih Altıntaş'ı da dolandırdığı ortaya çıktı. Altıntaş, bir mesajında Erzan'a 78 bin dolar verdiğini söylüyor.

Google Haberlere Abone ol
Seçil Erzan köylüsü olan Zafer Partisi il başkanını da dolandırmış

Fatih Terim Fonu adı altında ünlü futbolcuları milyonlarca dolar dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan ile birlikte 7 sanık yarın ikinci kez hakim karşısına çıkacak. 

Erzan'ın kırık cep telefonuna ilişkin yeni mesajlar ortaya çıktı.  

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre,  Erzan iddianamesinde bulunmayan ve kırık telefonundan kurtarılan mesajlarda bu kez köylüsü Zafer Partisi Tekirdağ İl Başkanı Fatih Altıntaş çıktı.  

Altıntaş’ı da dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan’ın yazışmaları ortaya çıktı.

Altıntaş, Erzan'la yaptığı yazışmada fondan gelecek parayla milletvekili adayı olacağını söylüyor. 

İşte Erzan ile Altıntaş arasındaki Whatsapp yazışmaları: 

Fatih Altıntaş: Abla kur korumalı da 3 Mart'ta vadesi bitiyormuş, zaten de tam olarak karar da vermedi konuşuyoruz bugün şimdi yanından çıktı bir daha konuşuruz. 

Seçil Erzan: Tamam canım haber edersin. Seninkini çarpı üç yapabilmemiz için 150’ye tamamlamamız lazım.  

Fatih Altıntaş: Bu oranlar nasıl oluyor, oldurtma durumu var ise de onu da bilemem ama, 1'e 3 oranını Serkan’a verebilir isen belki kur korumalıdan da çıkar, verir bilemem.  

Seçil Erzan: Her şey benim elimin altında. Bir tuşa bakar  

Fatih Altıntaş: Abla merhaba nasılsın, Serkan ile konuştum maalesef ikna olmadı vermeyecek, bende daha üstüne gidemem, Sadece benim verdiğim 78 bin dolar var abla  

Fatih Altıntaş: Bu seferlik bu kadar olsun, çevrem genişleyince, Belki daha iyi yatırımcılar bulabilirim ama senin dediğin güne kadar bulamam  

Seçil Erzan: Tamam ablacım elinden geleni yaptın sen  

Fatih Altıntaş: Abla benim yatırımımı da minimum süre ve maksimum kar ile vermen dileğiyle, bana çok büyük bir iyilik yapmış olacaksın ve hiçbir zaman unutmayacağım bunu çünkü ben buradan gelecek olan maddi kaynak ile milletvekili adayı olacağım.  

Seçil Erzan: Elimden geleni yapacağım ablacığım. Sen yine araştırmaya devam et. Oradan gerekeni alırsın. Kimseye söyleme 

Fatih Altıntaş: Söylemem söylemem  

Seçil Erzan: Ne kadar vereceğine sen karar verirsin aldığına  

Fatih Altıntaş: Anladım abla, artık yatırımcı bulmak lazım, bazen aramadan düşüyor insanın önüne de, bakalım  

Seçil Erzan: Bende seninle konuşsaydım ikna ederdim  

“MÜVEKKİLİM DOLANDIRILDI”  

Zafer Partisi Tekirdağ İl Başkanı Fatih Altıntaş’ın avukatı Hasan Keçe tarafından yapılan açıklamada “Müvekkilim Çerkezköy’ün köklü ailelerindendir. Müvekkilimizin eşinin ailesi ile Seçil Erzan’ın ailesi aynı köyden olup, aralarında akrabalık ilişkisi vardır. Seçil Erzan bu akrabalık ilişkisini kullanarak müvekkilimiz ile tanışmıştır” denildi. 

“PARASINI GERİ ALAMAYARAK MAĞDUR OLMUŞTUR”

Türkiye’nin gündemini sarsan Seçil Erzan’ın Fatih Altıntaş ile olan akrabalık ilişkisini kullanarak diğer mağdurlar gibi bankacılık üzerinden tüm işlemlerin resmi olacağı şeklinde ikna ettiğini ve kandırdığını ifade eden Avukat Hasan Keçe, “Müvekkilimiz de akrabalık ilişkisine ve Seçil Erzan’ın çalıştığı bankanın kurumsal kimliğine güvenerek kendisine zarar gelmeyeceğini düşünerek Seçil Erzan’a bir miktar para vermiş ve parasını geri alamayarak mağdur olmuştur. Diğer mağdurlar gibi müvekkilimiz de Seçil Erzan tarafından sonuç itibari ile zarara uğratılmış ve bu olay kapsamında mağdur olmuştur. Ayrıca müvekkilimiz tarafından hiçbir tanıdığı, arkadaşı, akrabası Seçil Erzan’a yönlendirilmemiş, para gönderilmemiş ve zarara uğratılmamıştır” dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin