Sakarya'da erkek vahşeti. Sevda Timur adlı kadın, oryantal dansçı olduğu gerekçesiyle birlikte olduğu erkek tarafından katledildi

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde Ümit D., adlı erkek, 30 yaşındaki oryantal dansçı Sevda Timur'u mesleğini bırakmadığı için silahla vurarak katletti.

Google Haberlere Abone ol
Sakarya'da erkek vahşeti. Sevda Timur adlı kadın, oryantal dansçı olduğu gerekçesiyle birlikte olduğu erkek tarafından katledildi

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde Sevda Timur, birlikte olduğu erkek 40 yaşındaki Ümit D., tarafından katledildi. 

Olay, sabah saatlerinde Serdivan ilçesine bağlı Kemalpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Bir eğlence mekanında oryantel dansçı olarak çalışan Sevda Timur’un evine giden Ümit D., ondan işi bırakmasını istedi. Timur olumsuz yanıt verince tartışma çıktı. Tartışma sırasında Ümit D., tabancayla Sevda Timur’u vurup öldürdü.

Ümit D., daha sonra polis merkezine giderek teslim oldu. Ümit D.’nin ifadesi doğrultusuna eve giden polis ekipleri, Timur’un cansız bedenini buldu. Sevda Timur’un cenazesi otopsi için morga götürüldü.

Emniyetteki ifadesinde, "İşi bırakmasını istiyordum. Ancak o kabul etmedi. Olay sırasında da alkollü olması nedeniyle ağır konuştu" iddia eden Ümit D., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin