Sahillerden ceset fışkırıyor! Antalya'da iki ceset daha kıyıya vurdu

Antalya'da sahil kıyılarına vuran cesetlerle ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Bugün de Serik ilçesinde iki ceset bulundu. Antalya'da 6 günde kıyıya vuran ceset sayısı 8'e yükselirken, bugün Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde de bir kadın cesedi bulunmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Sahillerden ceset fışkırıyor! Antalya'da iki ceset daha kıyıya vurdu
DHA

Antalya'nın Serik ilçesinde bir otelin sahilinde 2 ceset bulundu. Böylece son 6 günde Antalya sahillerinde bulunan ceset sayısı, 8'e yükseldi.

Serik ilçesi Kadriye Mahallesi’nde bir otelin sahilinde, sabah saatlerinde 2 ceset bulundu. Otel çalışanlarının ihbarıyla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri yaptıkları incelemede, sahilde 500 metre aralıklı cinsiyeti ve kimliği belirsiz iki ceset buldu. Cesetler, savcı incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Öte yandan çarşamba günü Antalya'nın Alanya ve Manavgat sahillerinde 1 çocuk ve 1 yetişkin cesedinin bulunmasının ardından önceki gün de Manavgat'ta 2, Serik'te 1 ceset bulundu. Dün ise Aksu sahilinde 1 ceset bulundu. 

Antalya Valiliği, Lübnan ile Suriye arasındaki sahil bölgesinden yaklaşık 90 kişiyi taşıyan bir teknenin battığını açıklamış ve cesetlerin o teknedeki mülteciler olabileceğini söylemişti.

 UZUVLARI EKSİK KADIN CESEDİ

Öte yandan bugün bir haber de Muğla Köyceğiz'den gelmişti. İlçe sahilinde uzuvları eksik bir kadın cesedi bulunmuştu. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin