Şaban Sevinç'ten bomba Kılıçdaroğlu iddiası! CHP PM Üyesi Müslim Sarı o iddiayı reddetti!

Gazeteci Şaban Sevinç, Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP’nin 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerden başarısız çıkacağı düşüncesiyle CHP PM Üyesi Müslim Sarı’ya “olağanüstü kurultay için çalışma” görevi verdiğini iddia etti. Bu iddia gündeme bomba gibi düştü. Sarı'dan ise bu iddiaya tepki geldi.

Google Haberlere Abone ol
Şaban Sevinç'ten bomba Kılıçdaroğlu iddiası! CHP PM Üyesi Müslim Sarı o iddiayı reddetti!

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerden başarısız çıkacağı düşüncesiyle CHP PM Üyesi Müslim Sarı’ya “olağanüstü kurultay için çalışma” görevi verdiği iddia edildi.

İddia gazeteci Şaban Sevinç'ten geldi.

Sevinç, "CHP’de şok iddia.. Seçimi bıraktı Kurultaya çalışıyorlar! Yakın ekibinden önemli bir kaynağın bildirdiğine göre Kılıçdaroğlu, CHP’nin seçimlerden başarısız çıkacağı düşüncesiyle CHP PM Üyesi Müslim Sarı’ya “kurultay için çalışma” görevi verdi” dedi.

SARI O İDDİAYI REDDETTİ

Hakkındaki iddiaya sosyal medya hesabından yanıt veren Müslim Sarı “Sayın Şaban Sevinç bir kaç saat önce beni aradığınızda bu iddiaların doğru olmadığını size kesin bir dille söylememe rağmen yaptığınız bu paylaşım yerel seçime doğru giderken partimize büyük zarar vermektedir. Kamuoyunun takdirine sunarım” diye yazdı.

Şaban Sevinç'ten bomba Kılıçdaroğlu iddiası! CHP PM Üyesi Müslim Sarı o iddiayı reddetti! - Resim : 2

KILIÇDAROĞLU'NUN PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu'nun iki gün önce sosyal medyasından paylaştığı, "Kimse yalnızlığımdan "Hiç kimse yalnızlığımdan cesaret almasın" sözleri dikkat çekmişti. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin