Saadet Partisi İBB için Birol Aydın dedi. Aydın tanıtım toplantısında İmamoğlu'nu bombaladı!

Saadet Partisi, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı tanıtım toplantısı düzenledi. Partinin İBB adayı olarak resmi olarak açıklandı, Birol Aydın oldu. Aydın konuşmasında Ekrem İmamoğlu'na sert çıktı, "Siz bir belediye başkanını kurduğu süslü cümlelerden değil, dağıttığı ihalelerden tanırsınız" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Saadet Partisi İBB için Birol Aydın dedi. Aydın tanıtım toplantısında İmamoğlu'nu bombaladı!

Saadet Partisi, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde İBB Başkan adayı tanıtım toplantısı düzenledi. Geçtiğimiz günlerde Saadet Partisi'nin İBB Başkan adayı olarak Birol Aydın ismi duyurulmuştu, Aydın, "Başka bir İstanbul mümkün" sloganıyla İBB seçimlerinde yarışacak.

Birol Aydın, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Millet İttifakıyla CHP listesinden İstanbul Milletvekili olarak Meclis'i girmişti.

Konserin ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Birol Aydın salona giriş yaptı. İstiklal Marşı'nın ardından Birol Aydın'ın Meclis kürsüsünde yaptığı konuşmalardan hazırlanan video ve sinevizyon gösterimi izletildi.

39 İLÇEDE SEÇİME GİRECEKLER

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nu işaret ederek tercihlerin iki seçenekle sınırlı olmadığını söyledi. Yazıcı şöyle devam etti: "İki kutup arasına sıkıştırılan siyaset denklemini bu seçimde bozmak istiyoruz. İstanbul'u yeniden 94 ruhuyla buluşturalım. O yüzden kampanyamızda 'milli görüş belediyeciliği' dedik. Bizim aday listemiz sadece plazaların değil gecekonduların başkanı olacaklar. Kibir abidesi kesilip, kendi şehrinin insanlarına karşı firavunlaşanlar olmayacak. Vatandaşa tepeden bakan seçkinler olmayacak. 39 ilçe adayımızı önümüzdeki günlerde açıklayacağız."

İMAMOĞLU'NA SERT SÖZLER

Ardından kürsüye çıkan Saadet Partisi İBB Adayı Birol Aydın, "Bu şehirde yaşamak artık çok pahalı ancak insan hayatı da bir o kadar ucuz" dedi.

Aydın şöyle konuştu: "Önemli bir tercihin eşiğindeyiz. Maalesef bugün İstanbul tekinsizliğin kol gezdiği bir yer. İstanbul sistematik olarak kirletildi. Ne yazık ki uyuşturucunun ve fuhşun bazı semtleri ele geçirdiği, barınma krizinin her yaştan insanı ezdiği bir hale geldi. Adeta bir gayya kuyusuna benzedi İstanbul. LGBTİ denilen sapkınlıklar her alana sirayet etmiş durumda. Büyük bir ahlaki yıkımla karşı karşıyayız. Bu şehirde yaşamak artık çok pahalı ancak insan hayatı da bir o kadar ucuz. Deprem bir gerçek. Ancak tedbir yok. Adalet ya sosyal medyadan ya da dolarla ulaşılır halde. Altta kalanın canının çıktığı bir yer haline geldi İstanbul. Siz bir belediye başkanını kurduğu süslü cümlelerden değil, dağıttığı ihalelerden tanırsınız. Ülkeyi yöneten iktidar ve bugünkü İBB yönetimi ne durumda? İktidar yeni rant oluşturma peşinde. Kitleleri CHP ile korkutan İsrail'e gemi gönderiyor. Galata Köprüsü'nde mikrofonu tutan el ile Mersin limanındaki gemilerin sahibi kim? NATO'nun emir eri gibi davranan bir iktidar var. Bunlar mı İstanbul'u kurtaracak. Murat Kurum çıkmış 'sadece İstanbul' diyor. Düğümü baştan yanlış bağladı. İstanbul Türkiye'dir. İstanbul bir daha sizi görev başına getirmeyecek. İmamoğlu 2019'da da altın tepside sunulan ödülü harcamakta ne derece mahir olduğunu gösterdi. Trafikte kalma süresi azalmadı. İnsanlarımız yine çeşmeden su içemez durumdalar. Sahipsiz başıboş köpeklere dair bir adım atılmadı. Deprem için yüzbinlerce binaya bir tek görevli uğramadı. İstanbul'un sizlerle kaybedecek bir 5 yılı daha yok. Eğer bu seçim iki kutbun seçimi ise o kutup Milli Görüş ve diğerleridir."

'KUDÜS GÜVENLİYSE İSTANBUL GÜVENLİDİR'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da 31 Mart akşamı İstanbul'un yeni bir

döneme adım atacağını ifade ederek şöyle konuştu:
"Bugün bir kez daha haydi bismillah diyoruz. Yaşanabilir bir İstanbul oluşturduğumuzda yaşanabilir Türkiye'yi oluşturmuş olacağız. Sadece şahıslar mı değişecek yoksa politikalar mı? Bizim bir zihniyet değişikliğine ihtiyaç var. İstanbul sıkıntı içinde. Türkiye ve bölgemiz felaketin içinde bulunuyor. Dünya yeniden yapılanıyor ama maalesef bir oraya bir buraya yalpalıyoruz. Bir yandan ABD'ye rest çekip bir yandan sözünden çıkamıyoruz. Bu kadar çelişki yumağını her lider beceremez. İstanbul'un güvenliği Kudüs'ten geçer. Gazze ne kadar huzurlu ise İstanbul da o kadar huzurlu olacaktır. İstanbul'u ayağa kaldırmak zorundayız."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin