Rahmi Metin TV100 canlı yayınında yaptıklarını ve projelerini anlattı. Rize'de çay atıklarından mangal kömürü ve organik gübre üretilmeye başlandı. Elektrik üretimi de şaşırttı

AK Parti Rize Belediye Başkan adayı olarak açıklanan mevcut Belediye Başkanı Rahmi Metin TV100'ün gündem belirleyen programlarından Başak Şengül ile Doğru Yorum'da beş yılın muhasebesini yaptı, bundan sonraki 5 yıl için de projelerini anlattı. Metin çay fabrikalarının atıklarından gübre ve elektrik ürettikleri proje hakkında bilgi verdi.

Google Haberlere Abone ol
Rahmi Metin TV100 canlı yayınında yaptıklarını ve projelerini anlattı. Rize'de çay atıklarından mangal kömürü ve organik gübre üretilmeye başlandı. Elektrik üretimi de şaşırttı

Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Sayan, güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar, TV100.com Hacı Yakışıklı, gazeteci-yazar Gürbüz Evren, 26. Dönem CHP Milletvekili Dr. Dursun Çiçek, Başak Şengül ile Doğru Yorum'a konuk oldu. 31 Mart tarihinde yapılacak olarak yerel seçimler programda masaya yatırıldı.

Programa bağlanan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin Rize'de yaptıklarını ve bundan sonra yapacaklarını anlattı.

İşte Metin'in anlattıkları:

5 yıllık süre geçti bu süre zarfında biz hem başlıklar halinde hem kentsel dönüşümle ilgili mahallelerimize dokunduk özellikle şehir merkezinde ticaretin belki yüzde 30-40’ının döndüğü bir alanın yeniden dizaynını yaptık ama her şehirde olduğu gibi son 15-20 yıldır bütün Türkiye’nin gündemi kentsel dönüşümlerle beraber şehrin hem eskimiş binaların yenilenmesi hem de yatay mimari ile daha fazla sosyal donatı alanının olduğu trafiğin daha rahat aktığı şehirler hedefliyoruz. Bu anlamda Rize’de geçmiş 5 yılda güzel işler yapmaya gayret ettik.

5 yılda yaptıklarımızı kat ve kat daha fazlasıyla beraber ileriye doğru getireceğiz.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin