Rahatlığı pes dedirtti! Marketin camını kırıp, yemek yedi

Burdur'da camını taşla kırıp girdiği markette içki içip, cips ve dondurma yedikten sonra ayrılan, kamera görüntülerinden kimliği belirlenen Onur Kural, yakalanıp tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol
Rahatlığı pes dedirtti! Marketin camını kırıp, yemek yedi

Olay, dün saat 04.30 sıralarında Bağlar Mahallesi İbrahim Zeki Burdurlu Caddesi'ndeki bir markette meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi, marketin camını taşla kırdıktan sonra içeri girdi. Marketin iç tarafındaki bölümün kapısını zorlayan ancak açamayan şüpheli, dolaptaki içkilerden içti, cips ve dondurma yedi. Yaklaşık 1 saat içeride kalan şüpheli daha sonra marketten ayrıldı. Saat 06.30 sıralarında markete gelen iş yeri sahibi, durumu fark edip polise bildirdi.

Marketin güvenlik kamerasına yansıyan olayın ardından Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri takibe aldıkları şüphelinin Onur Kural olduğunu belirledi. Ekipler, şüpheliyi yakalayıp, gözaltına aldı. Onur Kural, polis merkezindeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Rahatlığı pes dedirtti! Marketin camını kırıp, yemek yedi

Rahatlığı pes dedirtti! Marketin camını kırıp, yemek yedi - Resim : 2

Rahatlığı pes dedirtti! Marketin camını kırıp, yemek yedi - Resim : 3

Rahatlığı pes dedirtti! Marketin camını kırıp, yemek yedi - Resim : 4

Kaynak: DHA
Etiketler hırsızlık market
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin