Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan üzen haber. 50 yıllık serüvenin sonu diyerek duyurdu. Prof. Dr. Mehmet Ceyhan emekli olacağını duyurdu

Koronavirüs salgını döneminde en çok konuşulan isimlerinden Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan üzen haber. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan kendisi hakkındaki gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Ceyhan "50 yıllık serüvenin sonu" diyerek duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan üzen haber. 50 yıllık serüvenin sonu diyerek duyurdu. Prof. Dr. Mehmet Ceyhan emekli olacağını duyurdu

Koronavirüs salgını döneminde en çok konuşulan isimlerinden Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı, Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak emekli olacağını duyurdu.

"50 yıllık serüvenin sonu" ifadelerini kullanan Ceyhan, "Tam 50 yıl önce öğrenci olarak kapısından girdiğim Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki görevimi genç arkadaşlarıma gönül rahatlığıyla bırakıyorum" dedi. Ceyhan paylaşımının devamında şunları kaydetti:

 "Onlar bu bayrağı çok daha ileriye taşıyacaklar. Beyninizi yükleyen bilgi ve deneyim uykularınızı kaçırıyorsa, farklı bir noktadan başlayıp devam etmek kaçınılmaz oluyor. Zamanı uygun olan dostları beklerim."

Ceyhan için Hacettepe Üniversitesi'nde 5 Nisan'da emeklilik töreni düzenlenecek.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin