Pitbull cinsi köpek kediyi öldürdü. Gözaltına alınan iki kişi serbest bırakıldı

İstanbul Esenler'de, kediyi parkta öldüren pitbull cinsi köpeği dolaştıran kişi ile sahibi gözaltına aldı. Şüpheliler, işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Google Haberlere Abone ol
Pitbull cinsi köpek kediyi öldürdü. Gözaltına alınan iki kişi serbest bırakıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün parkta ağızlıksız dolaştırılan pitbull cinsi köpeğin bir kediyi parçaladığı yönündeki bilgilerin sosyal medyada yer alması üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, yaptığı çalışma sonucu köpeği dolaştıran U.Ü. (22) ile sahibi S.K'yi (54) yakaladı.

Şüpheliler hakkında, "hayvanın tehlikeye sokulacak şekilde bırakılması" suçundan adli işlem başlatıldı.

İşlemlerinin ardından U.Ü. ile S.K, dosyaları ikmalen gönderilmek üzere adli makamlarca serbest bırakıldı.

Bu arada, tasması, dolaştıran kişinin elinde bulunan pitbull cinsi köpeğin kediye saldırması, güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Pitbull cinsi köpek kediyi öldürdü. Gözaltına alınan iki kişi serbest bırakıldı

NE OLMUŞTU?

Esenler Yavuz Sultan Selim Parkı'nda dün meydana gelen olayda, parktaki bir kedi, o sırada ağızlıksız dolaştırılan pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Pitbull ağzına aldığı kediyi uzun süren çabalara rağmen bir türlü bırakmadı. Çevredekiler ve köpeğin sahibi, kediyi kurtarmak mücadele etti. Elinde sopa ile yaklaşan bir kişi son çare olarak köpeğin kafasına vurdu. Pitbull kediyi bıraktı ancak bu kez de sahibini ısırmaya çalıştı. Oradan uzaklaştırılan kedinin ise öldüğü anlaşıldı. Çocukların gözü önünde yaşanan olayın ardından pitbull ve sahibi parktan ayrıldı. 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin