Pilates hocası sevgilisinin çocuğunu taciz etti! Pilates hocasından annesinin de olduğu yatakta 13 yaşındaki çocuğa iğrenç taciz

Eşinden boşanan 2 çocuk annesi pilates hocası M.P. ile öğrencisi Y.P. ile ilişki yaşamaya başladı. İki sevgili birlikte yaşamaya başladı. Y.P. annesinin de olduğu yatakta 13 yaşındaki çocuğu taciz etti. İğrenç olayda Y.P.'nin çocuğu sabaha kadar uyutmadığı ve anne M.P.'nin de olaya tanık olup ses çıkarmadığı ses kayıtlarıyla ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Pilates hocası sevgilisinin çocuğunu taciz etti! Pilates hocasından annesinin de olduğu yatakta 13 yaşındaki çocuğa iğrenç taciz

13 yaşındaki kız çocuğu annesi ile yan yana yatarken iğrenç bir olaya maruz kaldı. Avukat eşinden 2019 yılında boşanan M.P. isimli pilates hocası öğrencisi Y.P. ile ilişki yaşamaya başladı. 

Mahkemelik olan iddiaya göre Y.P., annesinin de olduğu yatakta 13 yaşındaki çocuğu taciz etti. Mide bulandıran olayda Y.P.'nin küçük kızı sabaha dek uyutmaması, anne M.P.'nin iğrenç anlara tanık olup ses çıkarmadığı ses kaydıyla ortaya çıktı.

İKİSİNİN DE HAPSİ İSTENİYOR

Mynet'te yer alan habere göre Pilates hocası M. P., avukat S. A. ile boşandıktan sonra iki çocuğunun velayeti kendisinde kaldı. aktardığı detaylara göre; evinin bir odasında fitness ve pilates eğitimleri veren M. P.’nin öğrencilerinden biri de Y. P. (42) oldu. Bir süre devam eden dersler sonrası, ikili arasında duygusal bir yakınlık baş gösterdi. Y. P. bir süre sonra, pilates dersleri almak için geldiği evde kalmaya başladı. M. P.’nin, olay tarihinde biri 10, diğeri 13 yaşında olan iki çocuğu ise anneleri ile Y. P. arasındaki ilişkinin farkına vardı. İki çocuk annelerine, bu kişinin evlerine gelmesini istemediklerini söyledi.

ANNESİNİN OLDUĞU YATAKTA TACİZ

15 Ocak 2022 gecesi saat 23.00 gibi, Y. P., iddiaya göre alkollü bir şekilde M. P.’nin evine geldi. 13 yaşındaki kız çocuğu G. I. A., ile bu kişi arasında gerilimli bir konuşma geçti. Küçük kız, uyumak istese de iddiaya göre bu kişi kendisine engel oldu. Sabaha doğru annesinin de olduğu yatağa giren küçük kız, kısa süre sonra dehşeti yaşadı. Dosyaya göre, M. P.’nin de yatakta olduğu esnada Y. P. de yatağa geldi ve küçük kızın çeşitli yerlerine dokundu. G. I. A.’nın tepki göstermesi üzerine bu kişi odadan çıktı.

TACİZİ BABASINA ANLATTI

Başında geçenleri sınıf arkadaşlarına da anlatan G. I. A., okulların tatile girmesi ile birlikte durumu avukat babası S. A.’ya anlattı. Avukat baba, çocuğunun yaşadıklarını öğrenir öğrenmez suç duyurusunda bulundu. Bu süreçte G. I. A. ve kardeşi Ç. A.’nın da ifadeleri alındı.

SES KAYITLARI DOSYAYA GİRDİ

Dava dosyasına giren bir dizi ses kaydı ise anne M.P.’nin de yaşananların tanığı olduğu anlaşıldı. Kayda göre anne P., kızına tacizden şikayetçi olması halinde kendisinin de cezaevine gireceğini söylüyor. Anne P., kızına yönelik “Sadece şunu diyemedim. Yanımızda yattı diyemedim. Onu söylesem ben tacizden hapiste yatarım” ifadelerini kullanıyor. Anne P., küçük çocuğa da, olayın davayı dönüşmesi halinde kendisinin de siciline işleyeceğini söylüyor. G. I. A., annesine “Taciz edilmek benim suçum değil ki” yanıtını veriyor.

Yürütülen soruşturma sonrası M. P. hakkında “Çocuğun cinsel istismarı” suçlaması ile dava açıldı. 8 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası öngörülen madde kapsamında İstanbul Anadolu 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Tutuksuz sanık Y. P., ilk duruşmada suçlamaları kabul etmedi.

ÇOCUKLARINI YANINA ALDI

Y. P. hakkında açılan davanın yanı sıra anne M. P. hakkında ise “Aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali” suçundan ayrı bir dava açıldı. M. P.’nin de 1 yıla kadar hapsi isteniyor. Olaydan sonra, iki çocuğunu da yanına alan baba S. A., ise velayetin iptali dava açtı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin