Peş peşe feci kazalar. Afyonkarahisar’da TIR'la kamyon çarpıştı. Osmaniye’de zincirleme kaza... Çok sayıda ölü ve yaralı

Kaza haberleri peş peşe geldi. Afyonkarahisar'da TIR'la kamyonetin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Osmaniye’de de iki otomobil ve traktörün karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Peş peşe feci kazalar. Afyonkarahisar’da TIR'la kamyon çarpıştı. Osmaniye’de zincirleme kaza... Çok sayıda ölü ve yaralı

Afyonkarahisar’da un yüklü TIR ile kamyonetin çarpıştığı kazada biri yabancı uyruklu 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, Emirdağ ilçesi Suvermez köyü kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, C.H.Y. yönetimindeki 42 DFB 18 plakalı TIR kavşakta henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü, sürücüsünün ismi henüz tespit edilemeyen 42 EDD 03 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kazada kamyonette bulunan yabancı uyruklu A.M., Y.B. ve bir başka yabancı uyruklu M.E.S. yaralandı. Yaralılar kaza sonrası çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırılırken, yaralılardan A.M. ve Y.B. yapılan müdahalelere rağmen haaytını kaybetti. Çarpışmanın etkisi ile iki araç da savrularak refüje girerken, TIR'ın dorsesindeki un paketleri ise çevreye dağıldı.

Kaza sonrası savcılık tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde TIR sürücüsü C.H.Y.’nin gözaltına alındığı bildirildi.

OSMANİYE'DE ZİNCİRLEME KAZA

Osmaniye’de de iki otomobil ve traktörün karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 21.30 sıralarında Osmaniye - Kadirli karayolu Yeniköy Köyü ile Cevdetiye Beldesi arasında meydana geldi. Yunus Doğan idaresindeki otomobil, aynı yönde ilerleyen traktörün römorkuna ardından da karşı şeride geçip sürücüsünün ismi öğrenilemeyen bir başka otomobil ile çarpıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Kırmıtlı Köyü'nün muhtarı olduğu öğrenilen Yunus Doğan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan Doğan'ın eşi Esengül Doğan ve çocukları Burak Efe Doğan, ambulanslarla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Peş peşe feci kazalar. Afyonkarahisar’da TIR'la kamyon çarpıştı. Osmaniye’de zincirleme kaza... Çok sayıda ölü ve yaralı

KAZADAN ÖNCE SOSYAL MEDYADAN CANLI YAYIN YAPTI

Yunus Doğan’ın kazadan birkaç saat önce sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında köyünde yapımı devam eden deprem köy konutları ile ilgili bilgi verdiği ortaya çıktı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA-İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin