Özgür Özel'e kötü haberi canlı yayında verdi! CHP'li eski vekil Mehmet Sevigen tv100'de açıkladı: 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası...

CHP'de belediye başkanlığı için gösterilen adaylar tartışması sürerken CHP eski Milletvekili Mehmet Sevigen, tv100'de bomba bir açıklama yaparak CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e seslendi: 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası var.

Google Haberlere Abone ol
Özgür Özel'e kötü haberi canlı yayında verdi! CHP'li eski vekil Mehmet Sevigen tv100'de açıkladı: 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası...

Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Şener, Güvenlik Politakaları Uzmanı Mete Yarar ve Eski Devlet Bakanı Dr. Masum Türker, Devlet Eski Bakanı ve CHP eski Milletvekili Mehmet Sevigen ve Hukukçu Engin Akın, Başak Şengül ile Doğru Yorum'a konuk oldu.

31 Mart tarihinde yapılacak olarak yerel seçimler programda masaya yatırıldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik eleştirilerde bulunan Mehmet Sevigen, CHP'liler arasında sandığa gitmeme kampanyasının var olduğunu iddia etti.

İşte Sevigen'in yaptığı açıklama:

Siyaset adamı güven verir. Şimdi Özgür Bey için de söylüyorum. 'Ön seçim namus sözü' demedi mi? Bugün de bir namus sözü verdi. O salonu ben kontrol ettim, sonuna kadar dikkatle dinledim. 'Ben Genel Başkan olarak söz veriyorum' dediğinde insanlar bir tuhaf oldu. Daha önce verdiği söz tutulmadı. 

Toplum şimdi kampanya yapıyor. Mesajlar geliyor, 'ben de oy vermeyeceğim, sandığa gitmeyeceğim' diyorlar. 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası var. Üç, beş, on kişi demişti ya Özgür Özel, şimdi ona karşılık Van'dan bir arkadaş 'Öyle üç beş kişi değiliz sandığa gitmezsek sonucu görürsünüz' diyor. Lider olmak başka bir şey genel başkan olmak başka bir şey.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin