Özgür Özel'den Sarıyer Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç'e flaş çağrı: Çekilmezsen affedemeyiz

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, 2024 yerel seçimlerinde 4. kez CHP'den aday olmak istemiş ancak kabul edilmemişti. CHP, Mustafa Oktay Aksu'yu aday gösterince Genç de bağımsız aday oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Genç'e adaylıktan çekil çağrısında bulundu. İşte Özel'in o sözleri...

Google Haberlere Abone ol
Özgür Özel'den Sarıyer Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç'e flaş çağrı: Çekilmezsen affedemeyiz

Türkiye 31 Mart günü sandık başına gidiyor. Seçimlerde yerel yönetimler belirlenecek. CHP Genel Başkanı Özgür Özel 31 Mart seçimleri için İstanbul'da çalışmalarını bugün bir dizi etkinlikle sürdürdü.

Özel, Sarıyer ilçesinde çarpıcı açıklamalar yaptı. Özel, CHP’den aday gösterilmeyince bağımsız olarak seçimlere giren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'e adaylıktan çekilme çağrısında bulundu. Genç, CHP tarafından 4. defa aday gösterilmeyince seçimlere bağımsız girme kararı almıştı. CHP ise Sarıyer Belediye Başkan Adayı olarak Mustafa Oktay Aksu'yu göstermişti.

Özel, Genç için "Sen hem böyle bir riske alet olacaksın hem de günü gelince partiye döneceğim diyeceksin. Yok öyle yağma. Eğer çekilirsen gelir rozetini kendim takarım. Eğer şimdi çekilmezsen affedemeyiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin