Özgür Özel'den Ömer Çelik'e bildiri yanıtı: Ezberi bozulduğu için ne diyeceğini şaşırmış

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kendisine bildiri konutunda tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'e yanıt verdi. "Bildiri imzalamak ile şehit gelmeyecek olsa ben günde beş bin bildiri imzalarım. Bildiri imzalıyoruz, bayrağı asıyorlar ve Erdoğan propaganda yapıyor. Sonra bir sonraki şehide kadar herkes unutuyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Özgür Özel'den Ömer Çelik'e bildiri yanıtı: Ezberi bozulduğu için ne diyeceğini şaşırmış

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Özel, burada kendisini hedef alan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’e ve ‘bildiri’ eleştirilerine yanıt verdi.

CHP lideri, "Onların yayınladığı metinde terörü kınıyorlar, biz lanetliyoruz. Bildiri imzalamak ile şehir gelmeyecek olsa ben günde beş bildiri imzalarım. Bildiri imzalıyoruz, bayrağı asıyorlar ve Erdoğan propaganda yapıyor. Sonra bir sonraki şehide kadar herkes unutuyor” dedi.

KOLAY SİYASETE ALIŞMIŞ

Çelik’e yanıt veren Özel, şöyle konuştu:

“Ömer Çelik çok kolay bir siyasete alışmış. Ezberi bozulduğu için ne diyeceğini şaşırmış. Ömer Bey, bir sizin grubunuzun bildirisine bak, bir bizim açıkladığımız bildirimize bak."

 ÖMER ÇELİK NE DEMİŞTİ?

Çelik sosyal medyasında şu ifadeleri kullanmıştı:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, Yüce Meclis’te partilerin terörü lanetleyen ortak bildirisine imza atmak için şartlar öne sürmesi utanç verici bir tutumdur. CHP yönetimi, TBMM çatısı altında Mehmetçiğin yanında saf tutmak ve PKK terörünü lanetlemek yerine bahaneler ileri sürerek başka hesapların peşinde koşmuştur. CHP yönetiminin bu tutumu, Türkiye'nin milli güvenliği açısından elzem olan tezkereler konusundaki siyasi savrulmalarının bir devamıdır.

Mecliste ortak bildiriye katılmayan CHP yönetimi tepkileri görünce bir bildiri yayınlamak zorunda kalmıştır. CHP yönetiminin bu tutumu kendileri için bir itirafnamedir. Bu, en temel meselelerde bile pusulası olmayan bir zihniyettir. CHP yönetimi, CHP’ye gönül vermiş vatandaşlarımızın terörle mücadele konusundaki yüksek desteği ve hassasiyeti ile de çatışmaktadır. Kuşkusuz milletimiz bu çirkin siyasi hesapların değerlendirmesini en iyi şekilde yapacaktır.

Terör, milletimizin ve tüm değerlerinin düşmanıdır! PKK terörünün arkasındaki siyasi planların hangi odaklar tarafından beslendiği ve amaçları açıktır. Bunların neler yapmak istediğini bölgemizdeki gelişmeler göstermektedir. Amaçlarına asla ulaşamayacaklar! Cumhurbaşkanımızın net bir şekilde defalarca ifade ettiği gibi hepsiyle mücadele edecek gücümüz ve kararlılığımız vardır.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin