Özgür Özel'den, Kemal Kılıçdaroğlu'na Erdoğan telefonu

CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşme öncesinde başta Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere partisinin geçmiş dönemdeki genel başkanlarıyla görüştü. Erdoğan ile yapacağı görüşmenin içeriğine dair bilgi veren Özel, eski başkanların görüş ve önerilerini aldı.

Google Haberlere Abone ol
Özgür Özel'den, Kemal Kılıçdaroğlu'na Erdoğan telefonu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yarın yapacağı görüşme öncesinde önceki genel başkanlar ile görüştü.

Özel; Hikmet Çetin, Altan Öymen, Murat Karayalçın ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu telefonla aradı.

Özel, Erdoğan ile yapacağı görüşmesinin çerçevesine dair bilgi verdiği önceki genel başkanların da görüş ve önerilerini aldı.

Özel, daha önce Erdoğan görüşmesine ilişkin MYK üyeleri, PM üyeleri, milletvekilleri, belediye başkanları ve il başkanlarının da görüşlerini almıştı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı ve TBMM’nin 104. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Meclis özel gündemle toplanırken, akşam da Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş bir resepsiyon verdi. Resepsiyonda, Kurtulmuş’un daveti üzerine çay sohbetinde bir araya gelen Erdoğan ve Özel görüşme için randevulaşmıştı.

Erdoğan ve Özel perşembe günü görüşecek.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin