Özgür Özel, TİP Genel Başkanı Erkan Baş ile görüştü

CHP lideri Özgür Özel, TİP Genel Başkanı Erkan Baş ile CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Erkan Baş, 45 dakika süren görüşmenin ardından CHP Genel Merkezi’nden ayrıldı. İkilinin görüşmesinin ardından yapılması planlanan ortak açıklama yapılmadı.

Google Haberlere Abone ol
Özgür Özel, TİP Genel Başkanı Erkan Baş ile görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Merkezi’nde, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş ile bir araya geldi. 

Yaklaşık 45 dakika süren görüşmenin ardından basın açıklaması yapılması beklenirken, Baş ve beraberindeki heyetin CHP Genel Merkez’inden ayrıldığı öğrenildi.

CHP basın birimi, ortak açıklama için televizyon kanallarına gönderdiği bilgilendirmeyi geri çekti. Genel Merkezde ortak açıklama için hazırlanan kürsü kaldırıldı.

TİP heyetinde Baş’ın yanı sıra; Genel Başkan Yardımcısı Doğan Ergün, Parti Sözcüsü Sera Kadıgil, Örgütlenmeden Sorumlu MYK Üyesi Yunus Başaran yer aldı. CHP heyeti ise Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Yurt İçi ve Yurt Dışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin’den oluştu. Görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü. Görüşmenin ardından açıklama yapılmadı.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin