Özgür Demirtaş'tan sürekli kendisiyle ilgili paylaşım yapanlara yanıt: Takıntınızın nedenini öğrenmek için çocukluğunuza inmek lazım

Son zamanlarda gündemden düşmeyen isimlerden biri olan Finans Profesörü Özgür Demirtaş en son, abonelik sisteminden elde ettiği kazançla konuşulmuştu. Sosyal medya kullanıcılarının Demirtaş'ın trade pozisyonunun likidasyona uğradığı iddiasına yanıt veren profesör, "Özgür Demirtaş takıntınızın nedenini öğrenmek için çocukluğunuza inmek lazım" diye paylaşım yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Özgür Demirtaş'tan sürekli kendisiyle ilgili paylaşım yapanlara yanıt: Takıntınızın nedenini öğrenmek için çocukluğunuza inmek lazım
Sosyal Medya

Özgür Demirtaş bu defa sosyal medya kullanıcılarına verdiği yanıtla adından söz ettirdi.

Sosyal medyada Demirtaş'ın trade pozisyonu olduğu ve likidasyona uğradığı iddia edildi.

Hiçbir zaman trade yapmadığını söyleyen Demirtaş ise verdiği, "Özgür Demirtaş takıntınızın nedenini öğrenmek için çocukluğunuza inmek lazım" yanıtıyla dikkat çekti.

"HER ŞEYİ UZUN VADELİ DÜŞÜNÜRÜM"

Özgür Demirtaş o iddialara şu şekilde yanıt verdi:

Benim hiçbir zaman trade pozisyonum olmadı. Hiçbir zaman kaldıraç kullanmadım. Tanıyanlar da bunu çok iyi biliyor. Her şeyi uzun vadeli yatırım olarak düşünürüm. Dolayısı ile bu twitiniz de diğerleri gibi yalan. Espri yaptığınızı zannediyorsunuz. Ama komik değil. Özgür Demirtaş takıntınızın nedenini öğrenmek için çocukluğunuza inmek lazım. Günde bir hakkımda twit atıyorsunuz.

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin