Özgür Demirtaş'ın sosyal medyada 5 milyon lira kazandığı iddia edildi. O paylaşımlara yanıt geldi

Son zamanların popüler isimlerinden biri olan Ekonomi Profesörü Özgür Demirtaş, sosyal medyadan 5 milyon lira kazandığı iddiasıyla gündemde yer aldı. Demirtaş'ın sosyal medyada abonelik kazancı tartışma yaratırken, jet hızında açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Özgür Demirtaş'ın sosyal medyada 5 milyon lira kazandığı iddia edildi. O paylaşımlara yanıt geldi
Medyatava

Özgür Demirtaş geçtiğimiz haftalarda X'te (Twitter) abonelik hizmetini açtı.

Bir sosyal medya kullanıcısı, Demirtaş'ın sosyal medyadan 5 milyon lira kazandığını iddia etti. Sonrasında ise kullanıcılar, Demirtaş'ın abonelik sistemini kaldırması istedi.

Paylaşım kısa sürede gündem olurken Özgür Demirtaş da konuya dair açıklamalarda bulundu.

"ABONELİĞİ KALDIRMAYACAĞIM"

Özgür Demirtaş'a abonelik sistemini kaldırması yönünde çağrılar gelirken Demirtaş şu ifadeleri aktardı:

Aboneliği kaldırmayacağım. Çok mutluyum, çok mutluyuz. Aşırı steril bir ortam. 12 yıldır her şeyi herkes ile ücretsiz paylaştım, paylaşmaya da devam ediyorum. Abonelik iş insanları, üst düzey beyaz yakalar ve yatırımcılara yönelik zaten. Bunlardan biri iseniz abonelik parası sizin için zaten önemsizdir. Bunlardan biri değilseniz, abonelere anlattığım şeyler zaten işinize yaramaz, kaçırdığınız bir şey yok demektir.

YATIRIM YAPACAKLARA UYARI

Öte yandan yatırım yapacaklara uyarı yapan Özgür Demirtaş, "Finans eğitiminiz yok ise kendiniz hisse seçmeyin. Sosyal medyadan tavsiye alıp, Telegram gruplarına kanmayın. Yüksek getiri vaatlerine aldanmayın. Sizinle aynı sosyo-kültürel çevreden veya aynı siyasi görüşten olduğu için birinin tavsiyelerine inanmayın." dedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin