OnlyFans modeli Gizem Bağdaçiçek yine sere serpe poz verdi. Ters kelepçeyle gözaltına alınmıştı, serbest kalınca yine soyundu! Gizem Bağdaçiçek kimdir?

OnlyFans modeli Gizem Bağdaçiçek dün akşam müstehcen pozları yüzünden gözaltına alınmıştı. Bağdaçiçek'e ters kelepçe de takılmıştı. İfadesinde, "Ben o paylaşımları eskiden yapıyordum" diyen Bağdaçiçek, serbest kalıp evine dönünce yine müstehcen pozlar paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
OnlyFans modeli Gizem Bağdaçiçek yine sere serpe poz verdi. Ters kelepçeyle gözaltına alınmıştı, serbest kalınca yine soyundu! Gizem Bağdaçiçek kimdir?

OnlyFans adlı platforma yüklediği içeriklerle bilinen Gizem Bağdaçiçek, yapılan şikayetler nedeniyle gözaltına alındı. Bağdaçiçek'e gözaltına alındığında ters kelepçe de takılmıştı. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Onlyfans fenomeni serbest bırakıldıktan sonra yine müstehcen pozlar verdi.

Merve Taşkın'ın müstehcen pozlarını paylaşıp yargılanmasından sonra bu sefer de Gizem Bağdaçiçek OnlyFans paylaşımları yüzünden Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği tarafından gözaltına alındı.

“Önceden bu tarz yayınlar yapıyordum, şimdi yapmıyorum" diyen fenomen isim ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Serbest kaldıktan sonra evinden paylaşımlar yapan Gizem Bağdaçiçek "Geçmiş olsun mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim. İyiyim" dedi.

Bağdaçiçek gözaltı sonrası evine dönüp yeniden benzer pozlar paylaştı. 

GİZEM BAĞDAÇİÇEK KİMDİR?

Sosyal medyada 'gizemmsavage' olarak bilinen Bağdaçiçek'in 350 bini aşkın takipçisi sürüyor.
 
 Bağdaçiçek, yetişkinlere özel bir platformda bulunan hesabından paylaşılan görüntüleri yüzünden tepki çekmişti.

1998 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Bağdaçiçek, Bulgaristan göçmeni bir aileden geliyor. Sosyal medya platformlarında içerik üreten Bağdaçiçek, 2021 yılında OnlyFans platformuna katılmıştı. Bağdaçiçek'in eğitim durumu ve özel yaşamına dair internette pek fazla bilgi bulunmuyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin