Önce Kılıçdaroğlu şimdi de Akşener mi? İYİ Parti'nin eski lideri Akşener'in Ankara'da ofis kiraladığı konuşuluyor

tv100'de yayınlanan Taksim Meydanı programında Meral Akşener'in İYİ Parti Genel Başkanlığı'ndan ayrıldıktan sonra Ankara'da bir ofis tuttuğu iddia edildi. Daha önce Kemal Kılıçdaroğlu'nun da CHP Genel Başkanlığı'ndan ayrıldıktan sonra Ankara'da ofis açtığı biliniyordu. Konuya ilişkin Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan'dan da açıklama var.

Google Haberlere Abone ol
Önce Kılıçdaroğlu şimdi de Akşener mi?  İYİ Parti'nin eski lideri Akşener'in Ankara'da ofis kiraladığı konuşuluyor

tv100.com yazarları Fuat Uğur ve Barış Yarkadaş, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, gazeteci Bahar Feyzan, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu. İYİ Parti Genel Başkanlığı'nı bıraktıktan sonra Meral Akşener'in Ankara'da ofis tuttuğu iddiası programda masaya yatırıldı. 

Hacır söz konusu iddiayla ilgili "Ankara muhabirlerimizden Betül Araz, Akşener’in bir süredir ofis tutma hazırlığında olduğunu Ankara Cinnah Caddesi’nde ofis tuttuğunu teyit etti" dedi.

BURHAN’DAN KULİS BİLGİSİ

Sinan Burhan “Ben bu konuyla ilgili bizzat ofisi tutan kişiyle görüştüm. Ofisi Sinan İnce tuttu. Sayın Akşener’in yanında, protokolde görev almış bir arkadaşımız. Kendisini aradım. Dedim ki Meral Akşener ofis tuttu mu? Dedi ki bu bilgi külliyen yalandır.” İfadelerini kullandı.

CHP'NIN 7. GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU DA OFİS TUTMUŞTU

CHP'nin 7. genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki Genel Başkanlık görevi sonrası Ankara'da bulunan Mustafa Kemal Mahallesi'nde ofis tutmuştu.

Kaynak: tv100.com
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin