Okulun yanındaki yıkım panik yarattı: Kontrollü yıkım sırasında çıkan toz bulutu ve saçılan parçalar bahçedeki öğrencileri korkuttu

Hatay İskenderun'da bir ilkokulun yanındaki ağır hasarlı binanın yıkım çalışmaları sırasında panik yaşandı. Kontrollü yıkımda ortaya çıkan toz bulutu ile sıçrayan parçalar bahçedeki çocukları korkuttu. Görüntüler sosyal medyada tepki toplarken, İskenderun Kaymakamlığı yıkım ekibi sorumlusunu görevinden alarak olayla inceleme başlattı.

Google Haberlere Abone ol
Okulun yanındaki yıkım panik yarattı: Kontrollü yıkım sırasında çıkan toz bulutu ve saçılan parçalar bahçedeki öğrencileri korkuttu

Hatay'ın skenderun ilçesinde bir ilkokulun yanındaki ağır hasarlı binanın kontrollü yıkımı sırasında oluşan toz bulutu ve etrafa saçılan parçalar nedeniyle bahçedeki öğrenciler koşarak kaçtı.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde Dumlupınar Mahallesi'ndeki Atatürk İlkokulu'nun yanındaki 6 katlı apartman ağır hasar aldı. Binanın yıkımı için bugün gerekli hazırlıklar tamamlandı. Vinçle yıkılan bina saniyeler içinde yan yatıp çökerek yerle bir oldu. Oluşan toz bulutu ve etrafa saçılan parçalar, bu sırada bahçede olan çocukları tedirgin etti. Tozların bahçeye girmesiyle öğrenciler, koşarak kaçtı. Yaşananlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntüler sosyal medyada tepki toplarken, İskenderun Kaymakamlığı yıkım ekibi sorumlusunu görevinden alarak olayla inceleme başlattı.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin