Oktay Derelioğlu hastanelik olmuş, darp görüntülerle kanıtlanmıştı. Yüzsüz savunma geldi: O bana saldırdı

Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu 5 Aralık'ta darbedilmişti. Bu darp sonrası hastanelik olan Oktay Derelioğlu'nun omzu kırılmış ve çeşitli yerlerinde yaralanmıştı. Bu saldırının davası görülmeye başlandı fakat saldırganların ifadesi pes dedirtti.

Google Haberlere Abone ol
Oktay Derelioğlu hastanelik olmuş, darp görüntülerle kanıtlanmıştı. Yüzsüz savunma geldi: O bana saldırdı
Arşiv

Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu 5 Aralık tarihinde Kadıköy’de trafikte tartışma yaşadığı Zekai ve Nurettin Karaçoban, tarafından saldırıya uğramasına ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. Anadolu 35. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya müşteki Oktay Derelioğlu, sanıklar Zekai ve Nurettin Karaçoban katıldı. Taraf avukatları ve tanık Başak Derelioğlu da duruşma salonunda hazır bulundu.

"DARBETMEDİM" DEDİ

Sanık Zekai Karaçoban savunmasında, “Olay günü trafiğin tek şeride düştüğü esnada müşteki aracı önümüze kırdı. Aracın içinden bana sinkaflı küfür etti. Ben kendisine herhangi bir küfür etmedim. Sadece aynısını iade ediyorum dedim. Abim Nurettin müştekinin benim önüme kırdığını gördü ve müştekinin arabasının yanına gittiğini gördüm. Aralarında arbede yaşandı. Ben de yanlarına gittim ve tarafları ayırmaya çalıştım. Arbede sırasında birlikte yere düştük. Müştekiyi darbettiğim iddialarını kabul etmiyorum. Suçlamayı kabul etmiyorum, beraatimi talep ederim. Mahkeme aksi kanaatte ise lehe hükümlerin uygulanmasını talep ederim. Hakkımda şikayetten vazgeçme olursa bunu kabul ederim” dedi.

MAGANDA DURUMUNA DÜŞTÜM

Sanık Nurettin Karaçoban ise, “Müşteki sinkaflı küfür ederek bana saldırmaya başladı. Yere düştüm. Yerden kalktıktan sonra saldırmaya devam etti. Müştekinin eşi de bana tekme attı. Aramızda yaşanan arbede nedeniyle birlikte yere düştük. Müştekiyi darp ettiğim iddialarını kabul etmiyorum. Bu olay nedeniyle haksız duruma düştüm. Müştekinin açıklamaları ile maganda durumuna düştüm. Olay bir dakikadan daha az sürdü. Suçlamayı kabul emiyorum. Beraatimi talep ederim” dedi.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ

Sanıkların bu beyanlarına karşı kamera kayıtlarında Derelioğlu çiftini darbettikleri açıkça görülmüştü.

DERELİOĞLU: DARBEDİLDİM

Oktay Derelioğlu ifadesinde, “Tek şeritli yolda ilerliyordum. Sanık Zekai’nin kullanmış olduğu araçtan yol istedim. Geçmeme izin vermedi. Aracımı durdurdum. Sanık Zekai aracını arabamın önüne kırdı. Diğer sanık Nurettin'in koşarak yanıma geldiğini gördüm. Camlar kapalıydı. Aramızda herhangi bir küfürleşme olmadı. Arabamın kapısını açmaya çalıştı. Bana saldırdı. Kendimi savunmaya çalıştım. Diğer sanık ile birlikte beni darbettiler. Yere düştüm ve omzumdan yaralandım. Sanıklardan şikayetçiyim” dedi.

Mahkeme, müşteki vekilinin yazılı beyanda bulunması ve ek bilirkişi raporu alınması için duruşmayı erteledi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin