O ilde CHP'ye büyük şok. İl Başkanlığı duyurdu. 4 ilçede aday adaylık başvurusu yapılmadı

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) aday adaylığı başvuru süresi 5 Aralık'ta sona erdi. Denizli İl Başkanlığı Beyağaç, Çameli, Güney ve Tavas ilçelerinde kimsenin aday adaylık başvurusunda bulunmadığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
O ilde CHP'ye büyük şok. İl Başkanlığı duyurdu. 4 ilçede aday adaylık başvurusu yapılmadı

CHP’de 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde aday olmak isteyenlerin başvuruları 5 Aralık Salı günü tamamlandı. 

CHP Denizli İl Başkanlığı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri sürecinde, başvurularını tamamlayan belediye başkanlığı aday adaylığı listesini açıkladı.

4 İLÇEDE KİMSE ADAYLIK BAŞVURUSUNDA BULUNMADI

Dün CHP İl Başkanlığı tarafından kamuoyuyla paylaşılan ve 16 belediye başkanlığı için isimlerin yer aldığı aday adayları listesinde, Beyağaç, Çameli, Güney ve Tavas ilçelerinde ise hiç aday adaylığı başvurusunun yapılmaması dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde CHP'de bugüne kadar büyükşehir ve il belediye başkanlığı için yaklaşık 1300, belediye meclis üyelikleri için de 6 bin 500 başvuru yapıldığı açıklanmıştı.

CHP MYK'de alınan karar doğrultusunda, büyükşehir belediye başkanlığı için aday adayından 50 bin lira, nüfusu 500 bin ve üzeri il, ilçeler için 30 bin lira, nüfusu 250-500 bin arasındaki yerlerde belediye başkanlığı için 20 bin lira alınıyor.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin