O belediye başkanlarıyla ilgili bomba iddia. Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde selfie çekip gittiler

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesiyle ilgili çalışmalar hakkında konuştu. Konuşması sırasında isim vermedi ama bazı belediye başkanlarını suçladı. Deprem bölgesine gelen bazı başkanların selfie çekilip gittiğini söyledi. "Bunlar da deprem turistiydi" dedi.

Google Haberlere Abone ol
O belediye başkanlarıyla ilgili bomba iddia. Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde selfie çekip gittiler

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki “Üzüntüyle şunu da söyleyeyim, nüfusun milyonlarca olan ve havasından geçilmeyen her gün televizyonlarda algı operasyonları çeken belediye başkanları da o bölgelere özel jetlerle geldiler. Arabalarının içi uçaklarının içi tamamıyla televizyoncu ve sosyal medya ekibiyle doluydu. İndiler bir kişinin yanına geldiler. Hatır soruyor gibi davrandılar.

Selfie'ler çektiler, bırakıp gittiler. Bunlara da şahidiniz. Bunlar da deprem turistleriydi.”dedi.
İyi işler yapıldığında milletin bunu gördüğünü ifade eden Bakan Özhaseki “Elinde envayi çeşit imkanları olduğu halde sadece artistlik yapmak için gelenler de Allah’a havale ediyoruz. Yapacak başka bir şey yok" dedi.

Bazı konuların siyaset üstü olduğunu ifade eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki “Birisi deprem meselesidir mesela. Birisi bu çevre meselesidir, hizmet meselesidir. Eğer insanların orada menfaati varsa iyiliği varsa orada asla siyaset yapılmaz”dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki “Şimdi deprem olduğunda Yücel Beyi de Allah razı olsun. Biz bölge tarif ettik gitti, aylarca çalıştı. Hatay Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partis'inde. Ama baktık ki en büyük hasarı orada. Bizim AK Parti olarak en güçlü belediyelerimiz Konya, Kocaeli, Bursa, Denizli ve 100 kadar belediyemizin hepsini oraya gönderdik. Burada Cumhuriyet Halk Partisi Belediyesi var diyebilir miyiz? Asla söyleyemeyiz. Orada bizim insanımız var. Orada bizim canımız var. Orada bizim yardıma muhtaç kardeşlerimiz var" dedi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin