Nişanlısını çalmak istediği arkadaşına gizli gizli kadınlık hormonu içirdi

ABD’li punk müzik grubu Llorona, benzeri görülmemiş bir skandalla çalkalandı. Grubun vokalistinin nişanlısına aşık olan solist, nişanlısını çalmak için grup arkadaşına gizlice hormonal ilaç verdi.

Google Haberlere Abone ol
Nişanlısını çalmak istediği arkadaşına gizli gizli kadınlık hormonu içirdi

Amerika Birleşik Devletleri Nashville eyaletinde kurulan punk grubu Llorona, müzik tarihine şarkılarıyla değil, dağılmalarıyla girdi.

Grup, Instagram paylaşımlarında solistleri Diego’nun, grup vokalistinin nişanlısını çalmak için, vitaminlerinin arasına östrojen hapları karıştırdığını duyurdu. 

Öte yandan, solist Diego’nun sarhoş olup durumu itiraf etmesi, solistin gruptan atılması ve hemen sonrasında da grubun dağılmasına neden oldu.

Nişanlısını çalmak istediği arkadaşına gizli gizli kadınlık hormonu içirdi

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Grubun Instagram hesabından yapılan açıklamada, solist Diego'nun, grup üyelerinden biri ve partnerine karşı son derece rahatsız edici ve endişe verici davranışlarda bulunduğunu itiraf ettiği belirtildi.

ZORLA 'TRANS' YAPMAYA ÇALIŞTI

Basından derlenen bilgilere göre olay şöyle gerçekleşti: Diego, grup vokalisti Sixx'in nişanlısına yönelik takıntılı düşüncelere sahipti ve böylece, Sixx'in egzersiz öncesi kullandığı vitamin tabletlerinin arasına östrojen hapları karıştırmaya başladı. Böylelikle Diego, Sixx’i zorla "trans" yapmaya çalışıyordu.

SİXX HASTANELİK OLDU, GRUP DAĞILDI

Sixx, yaptığı açıklamada, "Östrojen seviyelerimin zamanla normale döndüğü görmek için ve hormonal dalgalanmalarımı takip etmek üzere önümüzdeki birkaç ay içinde bir endokrinologla görüşeceğim" derken, Östrojen verildiğinden beri mide ülseri ve kas yorgunluğu da dahil olmak üzere çeşitli yan etkilerle mücadele ettiğini belirtti.

Etiketler gündem nişanlı
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin