Nevruz ülkemize ve tüm insanlığa mutluluklar getirsin. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Emine Erdoğan'dan Nevruz Bayramı mesajı:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Nevruz ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Yılmaz mesajında Nevruz'un ülkemize ve tüm insanlığa mutluluk getirmesini diledi.

Google Haberlere Abone ol
Nevruz ülkemize ve tüm insanlığa mutluluklar getirsin. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Emine Erdoğan'dan Nevruz Bayramı mesajı:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yılmaz, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, şunları kaydetti:

"Kardeşliğin ve dayanışmanın bayramı Nevruz'a kavuşmanın, baharı karşılamanın heyecanını yaşıyoruz. Orta Asya'dan Anadolu ve Balkanlar'a kadar uzanan müşterek kültür coğrafyamızda asırlardır aynı coşku ve heyecanla kutladığımız, baharın gelişini ve doğanın uyanışını temsil eden Nevruz'un ülkemize ve tüm insanlığa mutluluklar getirmesini temenni ediyorum."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ise paylaşımında şu ifadeleri kullandı

"Yeni güne umut, tabiata can olan baharın, yeryüzünü iyilik, güzellik ve sevgiyle sarmasını ümit ediyor, dostluk ve kardeşlik çatısı altında nice baharlara erişebilmeyi diliyorum. Nevruz Bayramı tüm insanlığa kutlu olsun."

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin