Naci Görür Tunceli'yi uyarmıştı. Bu kez tebrik etti: Sesimi duymuşlar

Yer Bilimci ve Bilim Akademisi üyesi Prof. Dr. Naci Görür, tv100'de Tolga Candaş Işık ile Az Önce Konuştum'a konuşmuş ve Tunceli'yi uyarmıştı. Bu kez ise tebrik etti.

Google Haberlere Abone ol
Naci Görür Tunceli'yi uyarmıştı. Bu kez tebrik etti: Sesimi duymuşlar

tv100'ün gündem belirleyen programlarından Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum'a konuk olan Yer Bilimci ve Bilim Akademisi üyesi Prof. Dr. Naci Görür kritik deprem uyarılarında bulunmuştu.

Görür şöyle konuşmuştu: "7’nin üzerinde bir depremden bahsediyorum. Onun için ben birkaç gün önce söyledim, 'Tunceli’ye dikkat edin, Tunceli’yi depreme hazırlayın, Pülümür’ü depreme hazırlayın. Bunlar gerçekten tehdit altında.' Aynen Hatay'a, Kahramanmaraş'a ve Elazığ'a söylediğimiz gibi. Tunceli'ye sahip çıkın, Tunceli önemli. Tunceli tam riskin altında."

3 GÜN SONRA TEBRİK MESAJI

Açıklamasının gerekli yerlerce duyulduğunu ve bu durumdan çok memnun olduğunu dile getiren Prof. Dr. Naci Görür yeni bir paylaşımda bulundu. Tunceli il yönetimi ve yetkilerini tebrik eden Görür şu ifadeleri kullandı:

"Arkadaşlar, bugün dünden de umutluyum. Belki de sesimizi işittiler. Tunceli ve ilçelerinde depreme hazırlık çalışmalarının yapılmaya başlandığını, yapı stokunun elden geçirildiğini, kimi yerlerde çürük binaların yıkıldığını, devlet binalarının sağlamlaştırıldığını, görevli kişilere acil durum ve müdahale eğitimlerinin verildiği gibi şeyler duydum. Çok sevindim. Tunceli yönetimini ve yetkilileri insanlarım adına kutluyorum, sevgiyle."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin