Mustafa Denizli'nin kızı CHP'den aday olmuştu. Lal Denizli Çeşme için ilk vaadini verdi: Çeşme'nin tamamı 2025 yılında temiz suya kavuşacak

Ünlü teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli, CHP'den Çeşme Belediye Başkan adayı olarak gösterilmişti. Lal Denizli, Çeşmelilere ilk vaadini verdi.

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Denizli'nin kızı CHP'den aday olmuştu. Lal Denizli Çeşme için ilk vaadini verdi: Çeşme'nin tamamı 2025 yılında temiz suya kavuşacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli, Çiftlikköy Altınkum Mahallesi’nde düzenlenen halk buluşmasında, “Çeşmenin tamamı 2025 yılının ilk diliminde temiz suyla kavuşacak. Bu da İZSU ile bu hafta yapılmış bir toplantıdan çıkan sonuç” dedi. Kanalizasyon çalışmaları hakkında da bilgi veren Denizli, göreve geldiği ilk 120 gün içerisinde protokolü imzalayıp ihaleye çıkarılacağını, senenin ikinci dilimi itibarı ile altyapı çalışmalarına başlanacağını belirtti.

"ÇEŞME TEMİZ SUYA KAVUŞACAK"

Çeşme'nin altyapı ve temiz su sorununa ilişkin gelen soruyu yanıtlayan Denizli, İZSU Bölge Müdürlüğü ile bu hafta Çeşmenin altyapısına dair hem kanalizasyon hem temiz su ile ilgili kapsamlı bir toplantı yaptıklarını söyledi. Denizli, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı: “2024 yılının son dilimi olarak planlanmış olan temiz su ve tüm hatlarının döşenme projesi maalesef 2025 yılının ilk diliminde bitecek. Planlamada biraz sarkma olmuş. Çeşme’nin tamamı 2025 yılının ilk diliminde temiz suyla kavuşacak. Bu da İZSU ile bu hafta yapılmış bir toplantıdan çıkan sonuç.

Aynı şey kanalizasyon sistemlerimizle de ilgili. İZSU'yla yine yaptığımız görüşme kapsamında foseptiğin nasıl büyük bir problem olduğunu 21. yüzyılda Çeşme gibi bir kente asla yakışmadığını konuştuk. Kanalizasyon sistemleriyle ilgili yapılmış bütün projelere, bütün haritada nasıl yerleşimi yapılacağına ve tüm Çeşme'de etap etap çalışmaların nasıl ilerleyeceğine dair konuştuk. Cemil başkanımız da Çeşme'ye gelmeden önce ben kendisinden şahsi sözünü almıştım.

Sonra kendisi de Çeşme halkının önünde sözünü yenilemiş oldu. Hızlıca ilk 120 gün içerisinde protokolünü imzalayıp ihalesini çıkarıp sonrasında da senenin ikinci dilimi itibarıyla yani yaz sonrası ilk kazmayı vurmaya başlayacağız kanalizasyonla ilgili. Çünkü işin foseptik, vidanjör ve maddi yükü bunların hepsi bir kenara, Çeşme gibi dünyanın gerçekten göz bebeği turizm lokasyonlarından birine hiç yakışmayan bir durum. O yüzden benim birincil önceliğim hızlıca bu sorunu da çözmek ve temiz su ile birlikte bunun da haberini vermiş olayım.”

Kaynak: ANKA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin