Murat Kurum'dan ulaşım fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama: Yüzde 40 indirim yapacağız

Cumhur İttifakı'nın AK Partili İBB Adayı Murat Kurum İstanbul Beyoğlu'ndan gençlerle bir araya geldi. 1 Nisan tarihinde ulaşım ücretlerinde yüzde 40 indirim yapacağını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Murat Kurum'dan ulaşım fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama: Yüzde 40 indirim yapacağız

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum Beyoğlu Gençlik Merkezi’nde gençlerin düzenlediği etkinliğe katıldı.

Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Beyoğlu Gençlik Merkezi’nde gençlerle bir araya geldi. Tek tek gençlerle el sıkışan Murat Kurum, gençlerin gündeme dair sorularını yanıtlayıp sohbet etti. Etkinliğe katılan bir genç kızın daveti üzerine Kurum, form doldurup Yeşilay’a üye oldu. Murat Kurum, gençlerin çaldığı enstrüman eşliğinde Yemen ve Çanakkale türküsüne eşlik etti. Ardından şehitleri yad eden Kurum, gençlerle beraber ‘Fatiha’ suresini okudu. İstiklal Caddesi’ndeki Narmanlı Han’ı da ziyaret eden Kurum, han içerisinde bulunan kafelerde vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

YÜZDE 40 İNDİRİM

Kurum, mevcut İBB yönetiminin Mecliste alınan karara rağmen ulaşım konusunda uygulamadığı yüzde 40 indirim konusu ile ilgili soruya ‘’Gençlerimiz bu şehrin bir parçası. Biz, verilen sözleri tutmak zorundayız. Bizde verilen söz namustur. O yüzden biz ağzımızdan ne çıkıyorsa o sözü tutmak için gayret göstereceğiz ve toplu ulaşımda alınan yüzde 40’lık indirim kararını 1 Nisan’da uygulayacağız’’ sözleriyle yanıt verdi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin