Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'nun 'kumpas video' iddiasına yanıt. Kurum'dan tv100'e özel açıklama: Biz 'sadece İstanbul'dan' devam diyoruz

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Eş zamanlı operasyonlarla videolarla iftiralara başladılar." demişti. AK Parti İBB adayı Murat Kurum İmamoğlu'nun iddiasına tv100 aracılığıyla yanıt verdi. Haber7 yazarı Ferhat Murat, Kurum'un açıklamalarını tv100'ün gündem belirleyen programlarından Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda aktardı. İşte o sözler....

Google Haberlere Abone ol
Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'nun 'kumpas video' iddiasına yanıt. Kurum'dan tv100'e özel açıklama: Biz 'sadece İstanbul'dan' devam diyoruz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bazı kesimlerin montaj videolarla algı yaratmaya çalıştığını iddia ederek, “Sizin o kumpas videolarınız, ben de toz zerresi kadar leke bırakmaz” dedi.

İmamoğlu'nun 'kumpas ve montaj' iddiasına AK Parti İBB adayı Murat Kurum'dan yanıt geldi.

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Haber7 yazarı Ferhat Murat, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programında bu konu masaya yatırıldı. Murat Kurum, Murat Kurum'la yaptığı görüşmeyi aktardı.

"BİZ 'SADECE İSTANBUL'DAN' DEVAM DİYORUZ"

Murat Kurum, Ferhat Murat'a verdiği demeçte "Mevcut CHP'li belediye başkanının gündemi maalesef hiçbir zaman İstanbul olmadı. Yapamadıklarını her zaman başka gündemle perdelemeye çalıştı. Yine benzer bir şey deniyor. Biz 'sadece İstanbul'dan' devam diyoruz." ifadelerine yer verdi.

İMAMOĞLU NELER DEMİŞTİ?

Çatalca'daki temel atma törenine konuşan İmamoğlu, Mayıs 2023 seçimlerinde olduğu gibi kimi çevrelerin ‘montaj videolar’ ile algı yaratmak için harekete geçtiğini öne sürmüştü.

İmamoğlu şunları söylemişti:

“Çok eş zamanlı bir operasyon başladı. Yeni yeni filizlendirmeye çalışıyorlar. Operasyon sahibini de belli ediyor. Ne zaman ki rakibim aday hakkımda iftiralara başladı. Aynı anda eş zamanlı sosyal medya üzerinden de aynı kampanya eş zamanlı harekete geçti. Sahte videolar ile kumpas videoları ile neymiş terör örgütü beni destekliyormuş gibi videolar. Onlarca hesaptan aynı anda kumpas başladı. Milyonlarca lira reklam vererek, bu videoları herkesin görmesini istiyorlar. Rakibimin açıklamaları ile eş güdümlü başladı, bakın altını çiziyorum bunun. Siz bu videoları hatırlıyorsunuz. Nereden hatırlıyorsunuz, bir önceki seçimden değil mi? Bu kumpasın patronu canlı yayında milyonlarca vatandaşın gözüne bakıp hatırlayın kumpası nasıl itiraf etmişti. Ne demişti; ama montaj ama şu ama bu… Sahibi çok belli, kampanyayı yapanlara sesleniyorum. Kendinize yapılmasını istemediğiniz birşeyi başkasına yapmayın. Ha yapmaya devam mı edeceksiniz, yine kaybedeceksiniz, yine kaybedeceksiniz yine kaybedeceksiniz. Buradan söylüyorum, her baba yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Sizin kumpas videolarınız, iftira kampanyalarınız bende toz zerresi kadar leke bırakmaz.”

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin