Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la tanıştığı ilk anı anlattı: Ben şantiye şefiydim, kendisi başbakandı

Cumhur İttifakı'nın AK Partili İBB Başkan adayı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la tanıştığı anı ilk kez anlattı. Kurum, Erdoğan'la tanıştığı sırada şantiye şefi olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la tanıştığı ilk anı anlattı: Ben şantiye şefiydim, kendisi başbakandı
AA

Cumhur İttifakı'nın AK Partili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la tanıştığı ilk anı Mynet ve Onedio ortak yayınında anlattı.

Erdoğan'la tanıştığı sırada şantiye şefi olduğunu aktaran Kurum şöyle konuştu:

Ben 2005 yılında TOKİ’ye girdim ondan önce de 2003 depremi olmuştu Bingöl’de çalışıyordum. Bingöl’e geldi sayın cumhurbaşkanımız. Bizim konutların o zaman açılış törenleri vardı. Orada ben de şantiye şefi olarak çalışıyordum. O zaman tanıştık ama tabi “Hoş geldiniz sayın başbakanım” dedim o zaman başbakandı. Bilgi verdik daha sonra ayrıldı kendisi.

Daha sonra ben İstanbul’a geldim. İstanbul’da TOKİ’de çalışırken şantiyelerimize gelir açılışlarımızda törenlerimizde bilgi alırdı. 2005’te tanıştım daha sonra o da bizi tanıdıkça sevdi. 2009'da Emlak Konut genel müdürü oldum. Genel müdür olduğum zaman da daha bire bir yakın ilişki ile süreci yürüttük.

Hatta hep şey derdi; o zaman bizim kulağı çınlasın, TOKİ başkanımız Erdoğan Bey’di. Hatta o da sonra bakanlık görevi yaptı. ‘Ya bırak çocukları da bir gelsin kendilerini anlatsınlar’ diyerek yani o da tanımak isterdi böyle kendisi de bizi. Ne iş yapıyor, nasıl davranıyor, işe bakışı nedir falan… 2009 yılında da daha yakın bir ilişkimiz oldu diyebilirim.

BENİ KAPIDA KARŞILADI

Genel müdürdüm işte o zaman Ankara’da randevu alıp makamına gittim. Tabii böyle bir telaşlı gittim yani sonuçta başbakanımızın, cumhurbaşkanımızın yanına gidiyorsunuz. Odasına girdim ve beni kapıda karşıladı.

Çok şaşırdım yani dedim nasıl bu kadar bir insan yani mütevazi olabilir. Şaşırdım. Genel işlerle ilgili sohbet ettik giderken de kalktı uğurladı. O beni bayağı bir şaşırtmıştı yani.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin