Muharrem İnce'ye büyük şok. Memleket Partisi'nden istifa etmişlerdi, CHP'ye katıldılar. Rozetlerini Özel taktı

Geçen günlerde Memleket Partisi'nden istifa eden MYK Üyeleri Osman Serkan İleri, Mehmet Levent Kazancıoğlu ve Ali Tunç Can CHP'ye katıldı. Rozetlerini ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel taktı.

Google Haberlere Abone ol
Muharrem İnce'ye büyük şok. Memleket Partisi'nden istifa etmişlerdi, CHP'ye katıldılar. Rozetlerini Özel taktı

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin İstanbul Büyükşehir’de Berk Hacıgüzeller’i aday göstermesinin ardından aralarında MYK üyelerin de bulunduğu 15 kişi Memleket Partisi’nden istifa ederek CHP’ye katılacaklarını duyurmuştu.

Yapılan açıklamada "Memleket Partisi yöneticileri ve üyeleri olarak, partimizin yerel seçimlerde iddiasının olamayacağı özellikle üç büyük şehrimizde aday çıkarma kararını benimsemiyoruz. Cumhuriyet’in ve kazanımlarının Saray rejimi tarafınca derinden kuşatıldığı bir ortamda; demokrasiden, laiklikten, hukuk devletinden, modern yaşamdan yana olanlarla güç birliği yapmak biz için bir vicdan meselesidir.

Bu kararı kabullenmeyen üç MYK üyesi, bir PM Üyesi, Genel Sekreterlik İletişim Danışmanı, iki İstanbul İl Başkan Yardımcısı, dört il yöneticisi, dört ilçe başkanı ve yüzün üstünde Memleket Partisi üyesi istifalarını açıklamak ve CHP adaylarına ve İstanbul özelinde Sn. Ekrem İmamoğlu’na açık desteğini ilan etmek için bir araya geliyor" demişlerdi.

ROZETLERİNİ ÖZGÜR ÖZEL TAKTI

Ekrem İmamoğlu’nu desteklemek gerektiğini söyleyerek geçtiğimiz günlerde Memleket Partisinden istifa eden MYK Üyeleri Osman Serkan İleri, Mehmet Levent Kazancıoğlu ve Ali Tunç Can CHP'ye katıldı. İleri, Kazancıoğlu ve Can’ın rozetlerini CHP lideri Özgür Özel taktı.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin