Motosiklet sürücüsünün feci ölümü: Duran kamyonet ile bariyerler arasına sıkıştı. Kaza ve ölüm haberleri peş peşe geldi

Bursa'da lastiği patladığı için sol şeritte durup kamyonetten inen sürücüsü Eşref Kaya'ya çarpan Efe Belin duran kamyonet ile bariyerler arasına sıkışarak hayatını kaybetti. Mardin’in Artuklu ilçesinde yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı Abdurrahman Derin öldü. Sakarya'nın Kocaali ilçesinde de, 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi.

Google Haberlere Abone ol
Motosiklet sürücüsünün feci ölümü: Duran kamyonet ile bariyerler arasına sıkıştı. Kaza ve ölüm haberleri peş peşe geldi

Bursa'da lastiği patladığı için sol şeritte durup kamyonetten inen sürücüsü Eşref Kaya (50), arkasından gelen sürücüleri uyarmaya çalıştı. Bu sırada Efe Belin'in kullandığı motosiklet Kaya'ya çarptıktan sonra bariyer ile kamyonet arasında sıkıştı. Kazada Belin hayatını kaybederken, kamyonet sürücüsü yaralandı.

Kaza, saat 16.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Sırameşeler Mahallesi Avrupa Konseyi Bulvarı'nda meydana geldi. İzmir istikametinden kent merkezine seyir halinde olan Eşref Kaya yönetimindeki 16 YZ 009 plakalı kamyonetin lastiği patlayınca sürücü aracı sol şeritte durdurdu. Telefonla yardım isteyen Kaya, olası bir kaza ihtimaline karşı kamyonetten inerek diğer sürücüleri uyardı. Bu sırada aynı istikamette seyreden Efe Belin idaresindeki 17 RB 361 plakalı motosiklet önce Eşref Kaya'ya çarptı ardından bariyerler ile kamyonetin arasında sıkıştı.

Çevredekilerin ihbarı ile bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki kontrollerinde kamyonet ile bariyerler arasına sıkışan Efe Belin'in hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı Eşref Kaya ise ilk müdahalenin ardından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Eşref Kaya'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ANNESİ OLAY YERİNDE GÖZYAŞI DÖKTÜ

Oğlunun kazaya karıştığını öğrenip olay yerinde gelen anne Gülşen Belin (43), sinir krizi geçirip gözyaşı döktü. Gülşen Belin'i yakınları güçlükle sakinleştirdi. Bursa Malcılar Lisesi'nde öğrenci olduğu öğrenilen Efe Belin'in cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerinde incelemede bulunan polis ekipleri soruşturma başlattı.

ARACIN ÇARPTIĞI YAYA ÖLDÜ

Mardin’in Artuklu ilçesinde yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı Abdurrahman Derin (93), hayatını kaybetti.

Kaza, öğleden sonra Artuklu ilçesi 13 Mart Mahallesi’ndeki PTT Şubesi önünde meydana geldi. Yolun karşısına geçmek isteyen Abdurrahman Derin’e (93), plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen otomobil çarptı. Savrulup başını kaldırım taşına çarpan Derin, ağır yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen Derin, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Abdurrahman Derin’in cenazesi otopsi için morga götürülürken, sürücü gözaltına alındı.

SAKARYA'DA FECİ KAZA

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde, 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

Motosiklet sürücüsünün feci ölümü: Duran kamyonet ile bariyerler arasına sıkıştı. Kaza ve ölüm haberleri peş peşe geldi

Kaza, akşam saatlerinde Kocaali- Akçakoca karayolunun Alandere Mahallesi, Çelikler Kavşağı mevkisinde meydana geldi. Mustafa Özer yönetimindeki 41 LL 350 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ömer Yetkin yönetimindeki 54 D 006 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada, sürücülerden Mustafa Özer yaşamını yitirirken, diğer otomobilin sürücüsü Ömer Yetkin ile araçta bulunan 1 kişi de yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, Mustafa Özer'in cansız bedeni ise Cumhuriyet Savcısının incelemesi sonrası morga götürüldü.

Kaynak: DHA
Etiketler sakarya kaza Bursa mardin
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin