MHP lideri Devlet Bahçeli'den görüşme öncesi Özel'e sert sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 1 Mayıs'taki tavrı nedeniyle polisle iftihar etti, "Türk polisine nefretle saldıranlar haçlı kalıntısıdır" dedi. Bahçeli, saatler sonra kendisini ziyaret edecek CHP lideri Özel'i sert dille dille eleştirdi. Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayeti davasıyla ilgili de çağrıda bulunan Bahçeli, "İddianame mahkeme tarafından kabul edilip yargılama süreci derhal başlatılmalıdır. Kimin elinde hangi belge ve bilgi varsa mahkemeye sunmalıdır" dedi.

Google Haberlere Abone ol
MHP lideri Devlet Bahçeli'den görüşme öncesi Özel'e sert sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. 

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar:

İşimize, önümüze bakacağız haklı mücadelemizden hiç taciz vermeyeceğiz. Zulüm karşısında mazlumların yanındayız. Mazlumlarla tek yüreğiz. Bu durum bir siyaset meselesi değil bir insanlık ödevidir. Yerli yersiz sırtımızı sıvazlayanları da görüyoruz buna dikkatle yaklaşıyoruz. Aslında sırtımızı sıvazlarken bıçak sokacak yer arama ihtimallerini de hiç de yabana atmıyoruz. Gördüğümüz ve şahit olduğumuz ne varsa bizi şaşırtmıyor. Fırsatını buldukları anda kavramların içini boşaltan istismar çarkını çeviren odakların bayağı dayatmaları bile sıradanlaşmakta kalmamış hiç kimsenin ilgisini çekmeyecek boyutlara gelmiştir.

1 MAYIS PROTESTOLARI

3-5 Haydut 1 Mayıs'ı terörize etti. 1 Mayıs'ta sadece görevini yapan Türk polisine nefretle saldıranlar haçlı kalıntısıdır. Bu Taksim ısrarı nedir, amacı nedir? Taksim'in emek ve dayanışmayla ne alakası vardır? Emek kutsaldır, emekçilerimizin başımız üstünde yeri vardır. Birilerinin tuzağına düşmeyen Türk polisini iftiharla tebrik ediyorum. Asıl emekçi Türk polisidir.

GAZZE DAVASINA MÜDAHİL OLMA KARARI

Türkiye'nin İsrail ile ticaretini dile dolayanların fitne hesabı bozulmuştur. Dışişleri Bakanımızın İslam ülkelerine "İsrail'i durdurmalıyız" çağrısı buna kanıttır. Netanyahu için hesap günü yakındır. İsrail'in Gazze katliamı Avrupa dahil ABD, Kanada gibi birçok ülkede protesto edilmiştir. Barbar saldırılar lanetlenmiştir. 

Dünyada mıymıntı bir gezgin gibi değil bir fatih gibi duruş ve devinim göstermek için Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin devamından yanayız.

"KUTUPLAŞMAK YERİNE KUCAKLAŞMAMIZ LAZIM"

Kutuplaşmak yerine kucaklaşmaz lazımdır. Ülkenin temek meselelerine kafa yormak bizim de arzu ve amacımızdır. Siyasette köprü kurmak yerine duvar inşa edersek yanlış düşeceğimizi bilmek de yarar vardır. 

ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ

Siyaset kavga arenası değil, konuşma ve düğümleri çözme sahasıdır. Türkiyemizin yükseliş sürecine herkes destek vermelidir. Sayın Cumhurbaşkanımız ile CHP Genel Başkanı'nın görüşmesini esasını es geçip boş koltukla boşluğa düşmesi kendi bilecekleri meseledir. Bir defa siyasetin yumuşamasının vasatı Türk milletinin ortak değerleridir. Türkiye'de yargı yetkisini Türk milleti adına kullanan bağımsız mahkemelerdir."

OSMAN KAVALA AÇIKLAMASI

Kimse mahkemeye talimat veremez. Yargı yetkisini kullanan bağımsız mahkemelerdir. Mahkeme kararları değiştirilemez. Gezi Park davasında hüküm alan Osman Kavala ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırılmıştır ve diğer sanıklar da ceza almıştır. Kavala için sipariş veriliyor. Ceza kararlarını veren bağımsız ve tarafsız mahkemelerdir. Kimse mahkemelere talimat veremez.

Neymiş CHP Genel Başkanı, Avrupa Parlementosu'nu ziyarete gittiğinde saati sorunca 'Sen önce Kavala'yı çıkar.' cevabını almıştır. Sayın Özel'in kolunda saati yok mudur? Özel'in saati sormak yerine PKK'ya ve FETÖ'ye verilen destekleri muhataplarının yüzlerine vurması gerekmez miydi?
Türkiye hukuk devletidir demesi taşıdığı sorumluluğa uygun düşmez miydi? Sayın Özel saati merak ederse bana sorabilir köstekli saatimi açar kendisi ile açık açık paylaşırım.

SİNAN ATEŞ CİNAYETİ DAVASI İÇİN ÇAĞRI

Bugüne kadar niye iddianame hazırlanmadı diye sordular hazırlandı içi boş dediler. MHP olarak beklentimiz şudur; meskur iddianame ile ilgili mahkeme tarafından kabul edilip yargılama süreci derhal başlatılmalıdır. Kimin elinde hangi belge ve bilgi varsa mahkemeye sunmalıdır hatta şahit olarak dinlenmek isteyenlere mahkeme kapısı açılmalıdır. CHP'den ipine kadar malum partiler neyi biliyorlarsa mahkemeye yetiştirmeliler. Bakalım hukuıki süreç Ankara'da mı bitecek yoksa Pensilvanya'ya mı dayanacak hep beraber göreceğiz. MHP ve Cumhur İttifakı şer ve şirret emel sahiplerine müsaade etmeyecektir."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin